Vakantie West-Amerika

Een onvergetelijke en avontuurlijke vakantie

 • Wereldberoemde Golden Gate Bridge San Francisco
  Wereldberoemde Golden Gate Bridge San Francisco
 • Heerlijke stranden van Los Angeles
  Heerlijke stranden van Los Angeles
 • Viva Las Vegas
  Viva Las Vegas
 • Yosemite NP voor wandelliefhebbers
  Yosemite NP voor wandelliefhebbers
 • Grand Canyon
  Grand Canyon

Vakantie vol afwisseling!

Het Westen van Amerika biedt een verscheidenheid aan vakantiemogelijkheden. Strandliefhebbers kunnen volop genieten in badplaatsen zoals Los Angeles, Monterey en Pismo Beach. Uiteraard zijn dit ook de ideale surfbestemmingen in West-Amerika! Wilt u wandelen tijdens uw vakantie? Dan zijn er volop mogelijkheden in de nationale parken zoals Yosemite National Park, Sequoia, Grand Canyon en Zion NP. Ook biedt West-Amerika prachtige routes voor een ultieme roadtrip! Wat te denken van de Highway one in Californie en de weg naar Monument Valley.  Veel van onze rondreizen maken de ideale combinatie van bovenstaande vakantiehighlights zodat u optimaal kunt genieten van dit mooie deel van Amerika.  

Benieuwd naar onze West-Amerika vakanties? Klik op de button voor ons aanbod!


Informatie

Nationale parken West-Amerika
In West-Amerika vindt u het grootste aanbod van Nationale Parken. Velen zijn wereldberoemd zoals de Grand Canyon, Yosemite NP, Seqouia, Death Valley, Yellowstone NP en Monument Valley. Maar ook Capitol Reef, Joshua National Park, Zion, Bryce Canyon, Antelope Canyon behoren tot de meest spectaculaire parken in Amerika. Een bezoek aan uw favoriete nationale parken maakt uw vakantie tot een onvergetelijke belevenis! Er zijn verschillende manieren om de Nationale Parken in West-Amerika te ontdekken: per auto, wandelend, fietsend of per Jeeptour. Of wat te denken van een helicoptertour boven de Grand Canyon. Stel uw ideale West-Amerika vakantie met ons samen! Bekijk onze excursies voor 'once in a lifetime' experiences! 

Steden West-Amerika

West-Amerika kent een aantal wereldberoemde steden zoals Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en Seattle. Deze steden mogen eigenlijk niet ontbreken in uw West-Amerika vakantie. Of maak een leuke citytrip! Geniet van leuke uitstapjes zoals o.a. Alcatraz en de Golden Gate Bridge in San Francisco, Hollywood in Los Angeles en de spectaculaire casino's in Las Vegas. Ook steden zoals San Diego, Denver en Phoenix kunnen een perfecte aanvulling op uw vakantie in West-Amerika zijn. Of combineer San Francisco of Las Vegas met een vakantie Hawaii. Uiteraard adviseren wij u graag!

 • Nationale Parken 1
 • Nationale Parken activiteiten