Camperreizen
Amerika & Canada

Met de camper door Amerika of Canada reizen, bekijk hier onze campervakanties

Camperreizen

Door Amerika en Canada rondreizen met een camper is werkelijk een unieke ervaring. Deze manier van rondreizen brengt mensen dichter bij de natuur. Daarmee zorgt een camper voor een 100% vakantiegevoel! Amerika en Canada zijn door het goede wegennet en de prachtige natuur dé camperbestemmingen bij uitstek. Wij helpen u graag verder bij het plannen van uw camperreis. 

Met ruim 25 jaar ervaring en met onze directe camperinkoop zijn wij altijd in staat om u een goede prijs/kwaliteitverhouding te bieden. Kijk hieronder voor alle informatie en mogelijkheden!


Wij helpen u graag op weg

Er is in de Verenigde Staten en Canada zo ontzettend veel te zien, dat u misschien niet precies weet waar te beginnen. Daarom bent u hier aan het juiste adres! Blader door onze uitgebreide camperreis-ideeënboek (pdf) voor inspiratie, routetips en algemene informatie over reizen door Noord-Amerika! Wilt u graag routeadvies? Neem voor al uw vragen gerust contact op met onze reisspecialisten.

Meer info over het huren van een camper

Hier lees je alle details over het huren van een camper. Van minimumleeftijd tot camperinventaris en borg.

Camperverhuurders

Exit Reizen werkt samen met de gerenommeerde camperverhuurders Cruise America en Cruise Canada. Dit familiebedrijf bestaat inmiddels 40 jaar en beschikt over werkelijk duizenden campers van basiskwaliteit, verspreid over tientallen locaties door heel Noord-Amerika. Meer informatie over deze verhuurder vindt u door te klikken op Reistips Camper.

Beschikbaarheid van de campers en campers boeken

Klik op Kies een camper en gebruik onze online module om de camperbeschikbaarheid en -tarieven op te vragen, met de mogelijkheid uw gewenste camper direct te boeken! Uiteraard kunnen wij ook eerst een maatwerkvoorstel voor u samenstellen, inclusief vluchten en evt. overnachtingen. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte. Indien u de camper op een andere locatie ophaalt en inlevert, dient u rekening te houden met aanvullende one-way kosten. Houdt u er tevens rekening mee dat camperverhuurders werken met zogenaamde 'flextarieven'; de hoogte van het huurtarief wordt bepaald door het aantal beschikbare campers van dit moment. Het kan hierdoor voorkomen dat een kleinere camper duurder is dan de grotere variant. Vroeg boeken - met name in het hoogseizoen - levert dus al gauw voordeel op!

Pakketreizen met camper in Canada en West-USA

Combineer een aantal dagen op locatie met een campertrip. Een pakketreis stellen wij graag voor u samen waarbij de camper gecombineerd wordt met een hotelverblijf in Los Angeles, San Francisco of Las Vegas. Want wie wil er nou met een camper door zo'n stad rijden? 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. 

Voor Canada check ons onderstaande aanbod!