Groepsreizen

Exit Reizen verzorgt groepsreizen naar Amerika en/of Canada.

Boek jullie groepsreis naar Amerika en of Canada bij Exit Reizen

Exit Reizen verzorgt al sinds 30 jaar de mooiste reizen naar Amerika. Wij bieden ook op maat gemaakte groepsreizen aan. 

Hierbij kunt u denken aan een stedentrip of een rondreis, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is. Wij zorgen voor de vliegtickets, de hotelovernachtingen en de auto of bushuur.

U kunt onderaan deze pagina uw wensen doorgeven en wij komen binnen 24 uur bij u terug met een op maat gemaakte offerte naar uw wensen. U kunt ons ook mailen op info@exit-reizen.nl.

Prijs op aanvraag

Inspiratie West-USA groepsreizen

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de vele National Parks of zijn jullie toch meer van de steden, zoals San Francisco, Los Angeles of Las Vegas. De veelzijdigheid van de Westkust is onbeschrijfelijk. Zijn jullie als groep nog zoekende naar een passende route of willen jullie je al wat meer gaan verdiepen in de Westcoast, bekijk onze toffe rondreizen, die wij uiteraard als groepsreis op maat voor jullie kunnen samenstellen! Daarnaast verzorgen wij ook citytrips in West USA, waarbij jullie als groep in een of meerdere steden kunnen verblijven.Golden Gate Bridge San Francisco
Golden Gate Bridge San Francisco

Inspiratie Oost-USA groepsreizen

In slechts 8 uur vliegen ben je al in één van de grote metropolen aan de Oostkust, zo kun je een groepsreis starten '' in the city that never sleeps'' New York City of in de hoofdstad van Amerika Washington, DC.
Willen jullie toch wat meer variatie in de reis, dan mag je de Niagara Falls zeker niet overslaan of maak een combinatie reis Oost-USA en Canada.

De verschillende rondreizen kunnen wij uiteraard op maat voor u samenstellen! Bekijk ook onze citytrips in Oost USA als jullie liever enkel een stad bezoeken zoals New York, Washington of Boston.

Times Square New York
Times Square New York

Inspiratie Zuid-USA groepsreizen

Zijn jullie echte muziekliefhebbers, dan zijn de zuidstaten de place to be!
Maak een groepsrondreis langs de verschillende steden en laat je onderdompelen in de verschillende muziekstijlen, zoals Rock 'n Roll, Jazz, Dixieland, Blues, Country & Western.

Willen jullie alvast wat inspiratie opdoen vinden jullie hier wat standaard rondreizen. Citytrips naar de zuidstaten bieden wij ook aan. 
Laat de muziek je leiden en stel jullie groepsrondreis op de maat van de muziek samen!


Beale Street Memphis
Beale Street Memphis

Inspiratie Florida groepsreizen

Van Disney tot prachtige witte zandstranden, de ''Sunny State'' Florida bied dit allemaal.
Een groepsrondreis door Florida is zeker de moeite waard.

Zo kunnen jullie starten in Orlando voor de echte Disney fans, waarna jullie via de Everglades afzakken naar de Keys om het zuidelijkste puntje van Amerika bezoeken Key West en vervolgens eindigen in het bruizende Miami Beach.

Bekijk onze toffe rondreizen, die wij uiteraard als groepsreis op maat voor jullie kunnen samenstellen! Wij zijn ook gespecialiseerd in reizen naar Orlando, bekijk hier ons aanbod. Zo kunnen jullie met zijn allen in één villa.Walt Disney World Resort, Orlando
Walt Disney World Resort, Orlando