Over Exit Reizen

Meer informatie over onze reisorganisatie

  • Exit Reizen is gevestigd in het centrum van 's-Heerenberg.
    Exit Reizen 's-Heerenberg
  • Welkom in het kantoor van Exit Reizen, de Amerika Specialist
    Kantoor Exit Reizen

Over ons

Exit Reizen is al sinds 1989 de gespecialiseerde touroperator / reisorganisatie voor reizen naar Amerika en Canada. O.a. rondreizen, stedentrips, fly & drives, vliegtickets en maatwerk; wij helpen u graag op weg!

Waarom reisorganisatie Exit Reizen?

Iedere rondreis die we aanbieden hebben we zelf gereisd. Zo hebben onze reisspecialisten de afgelopen 30 jaar ruim vierhonderd Amerika & Canada reizen gemaakt. Wij kennen onze rondreizen dan ook als geen ander en voorzien u graag van onze persoonlijke tips voor wat betreft routes, excursies, bezienswaardigheden en zelfs goede restaurants! Een ingewikkelde rondreis samenstellen is voor ons dan ook een routine handeling. Wij kennen immers de afstanden, rijtijden en hotels.

We blijven kritisch en uw feedback is belangrijk; mocht daar aanleiding toe zijn, dan passen wij onze rondreizen weer net iets aan. Ons doel is natuurlijk dat u tevreden bent en kunt terugkijken op een onvergetelijke vakantie!

Uw persoonlijke Amerika of Canada reisspecialist

Vanaf het eerste contactmoment zal een vaste reisspecialist u persoonlijk adviseren. Uw persoonlijke reisspecialist heeft meerdere rondreizen in het door u gewenste bestemmingsgebied gemaakt en kan u dus, van offerteaanvraag tot en met boeking en uiteindelijke vakantie, perfect bijstaan met tips en adviezen.


Bereikbaarheid & openingstijden

Onze reisspecialisten zijn uitstekend bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail:
- maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:30 uur 
- gesloten op feestdagen

U hoeft geen speciaal 0900-nummer te bellen en staat niet in de wacht. Ook tijdens uw vakantie assisteren wij u waar nodig. Wilt u op ons bezoekadres langskomen om een reis te bespreken? Maak dan eerst een afspraak met een van onze medewerkers.


Directseller, dus voordeliger

Onze reizen zijn veelal goedkoper dan bij een 'normaal' reisbureau omdat wij ze zelf direct grootschalig inkopen en organiseren. Dit zorgt ervoor dat er geen overbodige commissies aan tussenpersonen (lees: reisbureaus, boekingssites) verloren gaan, oftewel ‘value for money’. Wij werken online en telefonisch, tevens brengen wij geen reisbrochures uit; alles om uw droomvakantie zo voordelig mogelijk te kunnen aanbieden!


Duidelijke en eerlijke prijzen

Transparantie over wat uw reis precies gaat kosten staat bij ons hoog in het vaandel. Exit Reizen hanteert daarom geen verborgen kosten, zoals dossier- en reserveringskosten of additionele (vlieg)belastingen. De door ons vermelde pakketreisprijzen op de website en de basisreissommen in offertes zijn alles inclusief, echter onder voorbehoud van beschikbaarheid en tussentijdse wijzigingen. Indien u losse onderdelen boekt, zoals een huurauto of vliegticket, kunnen wel boekingskosten in rekening worden gebracht. Deze vermelden wij dan uiteraard t.a.t. duidelijk van tevoren in uw reisvoorstel.

Grootste reisaanbod Amerika en Canada

Op onze website vindt u meer dan driehonderd reizen naar Amerika en Canada, inclusief de meest actuele prijzen. Ook kunt alleen huurauto’s of excursies boeken. Wilt u toch liever iets anders? Geen probleem! Laat ons uw wensen weten, wij stellen graag een vrijblijvend maatwerkvoorstel voor u samen.


Niet tevreden?

Uw feedback stellen wij zeer op prijs, ook wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over onze dienstverlening. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk om ons hierover schriftelijk op de hoogte te stellen (per post of e-mail, zie contactgegevens bovenaan deze pagina). Wij nemen uw schrijven dan in behandeling en zullen u hierover op korte termijn contacteren. Meer informatie, zie onze algemene voorwaarden.

Keurig in orde voor een goede prijs

Naar tevredenheid een reis gemaakt via Exit Reizen. Alles keurig in orde voor een goede prijs. Helaas ook de ervaring dat een van onze reizen op het allerlaatste moment geannuleerd moest worden. En ik kan niet anders zeggen dat de dames van Exit Reizen er dan ook voor je zijn. Inlevingsvermogen, medeleven en alles tot in de puntjes snel en goed afgehandeld.

Yvonne van V.

Op en top geregeld

Net terug van een rondreis, alles was op en top geregeld. Stuur maar vast een offerte voor een rondreis met camper in Canada!

Kevin ter M.

Per saldo stukken voordeliger

De vliegreis en de autohuur waren prima geregeld. Per saldo stukken voordeliger dan dat ik alles zelf los zou gaan boeken. Weet niet hoe het kan maar profiteer ervan!

Eric S.

Super service

Super service voor de meest betaalbare USA vakanties! Al twee keer via Exit geboekt en volgend jaar weer. Mooie boekjes krijg je toegestuurd!

Marieke C.

Al jaren ons reisbureau

Al jaren ons reisbureau. Professionele organisatie met veel Amerika kennis. Er word meegedacht en het voorstel is telkens weer verrassend goed. Wij raden Exit Reizen altijd bij onze vrienden en kennissen aan.

Antoon M.

Helder gecommuniceerd

Ondanks dat ik een ingewikkeld reisschema wilde en daarna nog wat extra geregeld moest hebben qua ticket, kreeg ik het precies zoals ik het bedoelde en werd hierover helder gecommuniceerd.

Raymond B.