Camperreizen
Amerika & Canada

Met de camper door Amerika of Canada reizen, bekijk hier onze campervakanties

  • Met een camper van Cruise Amerika / Canada geniet u van de vrijheid en het buitenleven.
    Cruise America / Canada
  • Ultieme vrijheid tijdens uw vakantie
    Kamperen met Cruise America

Camperreizen door de VS of Canada

Cruise America en Cruise Canada bieden camperreizen zowel door de USA als Canada aan. Wilt u een maatwerkreis met camper, wij helpen u graag verder! Ook zijn verschillende combinatie's mogelijk zoals een stedentrip in combinatie met een camperreis. Of deels een huurauto en deels een camper. Wij stellen met alle plezier een scherp geprijsde reis op maat voor u samen.

Tijdelijke actie Cruise America!
Momenteel geldt er geen one-way fee tussen Los Angeles en San Francisco en krijgt u extra voordeel op uw boeking!

Wij helpen u graag op weg

Er is in Amerika en Canada zo ontzettend veel te zien, dat u misschien niet precies weet waar te beginnen. Daarom bent u hier aan het juiste adres! Blader door onze uitgebreide camperreis-ideeënboek (pdf) voor inspiratie, routetips en algemene informatie over reizen door Noord-Amerika! Wilt u graag routeadvies? Neem voor al uw vragen gerust contact op met onze reisspecialisten.

Klik voor het ideeënboek
Klik voor het ideeënboek

Meer info over het huren van een camper

Hier lees je alle details over het huren van een camper. Van minimumleeftijd tot camperinventaris en borg.

Beschikbaarheid van de campers en campers boeken

Klik op Kies een camper en gebruik onze online module om de camperbeschikbaarheid en -tarieven op te vragen, met de mogelijkheid uw gewenste camper direct te boeken! Uiteraard kunnen wij ook eerst een maatwerkvoorstel voor u samenstellen, inclusief vluchten en evt. overnachtingen. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte. Indien u de camper op een andere locatie ophaalt en inlevert, dient u rekening te houden met aanvullende one-way kosten. Houdt u er tevens rekening mee dat camperverhuurders werken met zogenaamde 'flextarieven'; de hoogte van het huurtarief wordt bepaald door het aantal beschikbare campers van dit moment. Het kan hierdoor voorkomen dat een kleinere camper duurder is dan de grotere variant. Vroeg boeken - met name in het hoogseizoen - levert dus al gauw voordeel op!

Kies een camper
Kies een camper

Pakketreizen met camper in Canada en West-USA

Combineer een aantal dagen op locatie met een campertrip. Een pakketreis stellen wij graag voor u samen waarbij de camper gecombineerd wordt met een hotelverblijf in Los Angeles, San Francisco of Las Vegas. Want wie wil er nou met een camper door zo'n stad rijden? 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. 

Check hieronder ons aanbod van Camperreizen!