Key West Day Trip

vanuit Miami bezoekt u Key West

Vanuit Miami in een dagje over de Keys naar het uiterste puntje: Het gezellige Key West. Deze dagtrip begint bij uw hotel in Miami of Miami Beach. 

Prijs op aanvraag

Key West vanuit Miami

Een bezoek aan Zuid-Florida is niet compleet zonder een bezoek aan Key West. Na een bustocht vanuit Miami heeft u 6 uur de tijd om de stad te verkennen. Breng in Key West een bezoek aan Hemingway House, ga er even kayakken, maak een boottour om dolffijnen te zien of hang rond in het centrum van Key West, bij Mallory Square. Dit is de historische kade aan het water en hier vindt u winkels, restaurants en bars. Verder vindt u hier het Key West Historical Memorial Sculpture Garden, het Shipwreck Historeum and Museum en het Key West Aquarium.


12 uur durende trip naar Key West

Deze trip gaat dagelijks en duurt in totaal circa 12 uur. U wordt bij uw hotel opgehaald tussen 6.00 uur en 7.30 uur, dit ligt eraan in welk hotel u verblijft. U komt in Key West aan om circa 12.00 uur en heeft tot 18.00 uur de tijd om Key West te verkennen. Bij deze trip is de transfer van en naar het hotel inbegrepen (alleen geldig voor hotels in Miami Beach en in het centrum), evenals de bus met een Engelse of Spaanse gids en de locale taxes en fees. Niet inbegrepen zijn het eten en drinken, optionele activiteiten in Key West en de fooi voor het personeel van de bus.