Key West Day Trip

vanuit Miami bezoekt u Key West

 • Dit is het The Ernest Hemingway Home & Museum ligt tegenover het Key West Lighthouse in Key West.
  Hemingway House
 • Key West beschikt over erg mooie stranden.
  Strand van Key West
 • Deze kerk heet Newman United Methodist Church en is leuk om te fotograferen.
  Kerk in Key West
 • Een betonnen boei
  Southernmost Point

Dagexcursie Key West

Vanuit Miami rijdt u in een luxe bus via de Overseas Highway en de Seven Mile Bridge naar het het uiterste puntje van Florida: het gezellige Key West. Onderweg kunt u genieten van het prachtige uitzicht. In Key West heeft u 6 uur de tijd om de stad te verkennen voordat u weer terug wordt gebracht naar Miami.

Vergeet zeker niet om uw camera mee te nemen!

al vanaf € 92,–

Key West vanuit Miami

Een bezoek aan Zuid-Florida is niet compleet zonder een bezoek aan Key West. Na een bustocht vanuit Miami heeft u 6 uur de tijd om de stad te verkennen. Breng in Key West een bezoek aan Hemingway House, de Southernmost Point boei, ga kayakken, maak een boottour om dolfijnen te zien en wandel door het historische centrum van Key West, bij Mallory Square. Mallory Square is een kade aan het water met winkels, restaurants en bars.

Verder vindt u in Key West het Key West Historical Memorial Sculpture Garden, het Shipwreck Treasure Museum en het Key West Aquarium.


12 uur durende trip naar Key West

Deze trip gaat dagelijks en duurt in totaal circa 12 uur. Aangekomen in Key West heeft u 6 uur de tijd om Key West te verkennen. Bij deze trip is de transfer van en naar het hotel inbegrepen (alleen geldig voor bepaalde hotels in Miami Beach en in het centrum), evenals de bus met een Engelse gids en de locale taxes en fees. Niet inbegrepen zijn het eten en drinken, optionele activiteiten in Key West en de fooi voor het personeel van de bus.

Strand Key West
Strand Key West
Prijzen Key West Day Trip

Inclusief:

Key West Day Trip

van t/m Al vanaf
Nu 31 mar 2024 € 92,–

Prijzen:

Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis