The Edge - New York

Het hoogste observatiedek van het westelijk halfrond

New York aan uw voeten!

Tijdens een bezoek aan New York mag een bezoek aan The Edge niet ontbreken. Dit in 2020 geopende architectonische hoogstandje met observatiedek biedt u een grandioos uitzicht over geheel Manhattan. En de spectaculaire glasbodem geeft het gevoel dat New York letterlijk aan uw voeten ligt!

Voor meer info en tickets lees hieronder verder.

al vanaf € 36,–

The Edge is het hoogste buiten skydeck op het westelijk halfrond, gelegen op 30 Hudson Yards. Door het unieke ontwerp hangt het buitendek in de lucht, waardoor u het gevoel heeft in de lucht te zweven met een uitzicht van 360 graden dat u nergens anders kunt krijgen.

Kijk 100 verdiepingen naar beneden vanaf de spectaculaire glazen vloer, leun over de stad op schuine glazen wanden en drink champagne in de lucht. Een onvergetelijke ervaring met perfecte fotomomenten!

The Edge is geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Uw bezoekt begint vanaf The Shops & Restaurants at Hudson Yards op de 4e verdieping.


Tip!

Breng de dag voor of na uw bezoek aan het observatiedek door op Hudson Yards. Gelegen aan de top van de High Line, herbergt de nieuwste wijk van Manhattan meer dan 100 diverse winkels en restaurants, openbare kunst- en culturele instellingen.

Prijzen The Edge - New York

Het ticket is inclusief:

- 360° uitzicht op New York vanaf het binnendek op de 100e verdieping

- Toegang tot het buitendek

- Toegang tot de glazen vloer, schuine glazen wanden, skyline seats en het oostpunt

- gratis digitale souvenirfoto

van t/m Al vanaf
Nu 30 oct 2024 € 36,–