The Golden Gate Bridge & Alcatraz

2 daagse combitour : Fietstour met gids & bezoek aan Alcatraz

Fietstour en Alcatraz

​De fietstour met gids begint om 10.00 uur in Fisherman's Wharf en duurt circa 3 uur. U krijgt een eigen fiets aangemeten en gaat daarna op weg met uw gids. Wij raden u aan om een half uur voor begin van de tour aanwezig te zijn, zodat er tijd genoeg is om de fiets naar uw wensen in te stellen.

al vanaf € 95,–

Dag 1 Fietstour naar Sausalito

Tijdens de tour fietst u langs de waterkant van San Francisco naar Aquatic Park, Fort Mason, de Marina, Presidio en door het Crissy Field naar Fort Point. Daarna fietst u verder over de Golden Gate Bridge en door de Vista Point naar Old Fort Baker. U eindigt de tour in Sausalito waar u kunt winkelen, kunstgalerijen kunt bezoeken of lekker kunt gaan eten. Nadat de tour is afgelopen, vaart u met de ferry (let op: de ferryticket zit niet bij de prijs inbegrepen, indien gewenst kunt de ferrytickets vooraf bij fietsverhuurder aanschaffen) terug of u kunt besluiten om de fiets te houden tot sluitingstijd.

Dag 2 Alcatraz

De volgende dag gaat u naar Alcatraz. Tijdens een 2,5 uur durende audio tour hoort u alles over de beroemde criminelen zoals Al Capone en Robert Stroud. In de tour is inbegrepen de ferry vanuit San Francisco Bay naar Alcatraz Island en v.v., toegang tot de Alcatraz gevangenis, oriëntatie video en een audio headseat tour in verschillende talen.

Alcatraz
Alcatraz
Prijzen The Golden Gate Bridge & Alcatraz

Inclusief:

The Golden Gate Bridge to Sausalito Tour & Alcatraz

van t/m Al vanaf
Nu 31 okt 2019 € 95,–

Prijzen:

Prijzen zijn per persoon.

Let op: wanneer u ervoor kiest om vanaf Sausalito met de ferry terug te gaan, dan zijn de ferrytickets niet inbegrepen. Indien gewenst, kunt u de ferrytickets vooraf bij fietsverhuurder aanschaffen.

  • Hawaii Reizen
  • West USA westkust
  • Florida Reizen
  • Zuidstaten USA
  • oostkust USA reizen
  • Canada Reizen
  • vliegtickets zonder boekingskosten