voordeliger
uw hotels
boeken

boek uw rondreis
of losse hotels
voordeliger bij ons.

Rondreis zonder vluchten boeken

Als Amerikaspecialist kunnen wij u onze rondreizen ook  zonder vlucht aan bieden. En uiteraard voordeliger dan wanneer u alles zelf boekt! Neem geheel vrijblijvend de proef op de som en doe uw aanvraag bij ons.

Boek onze rondreizen ook zonder vliegtickets

Elke rondreis die wij op de website hebben staan is ook te boeken ​zonder vliegtickets. We snappen dat het verleidelijk kan zijn om al heel vroeg de tickets te boeken. En dan moet u de rondreis nog samenstellen, maar daar gaat meer tijd inzitten dan u ervoor vrij kunt maken? Vraag bij ons elke willekeurige rondreis aan. Vermeld het in het FLEXIT veld dat u al tickets heeft en vermeld ook de data van de tickets. Wij zullen zonder probleem voor u de reisofferte maken zonder vliegtickets. Lekker makkelijk dus!

Huurauto boeken

Wilt u een huurauto boeken dan kunt u hier terecht. Voor huurauto's geldt: Wij hebben scherpe tarieven inclusief benodigde verzekeringen en werken samen met Alamo. Direct op de website van de autoverhuurder Alamo boekt u auto's zonder de benodigde verzekeringen. In de Verenigde Staten is een autoverzekering namelijk gekoppeld aan de bestuurder, niet aan de auto. Bij inwoners van de VS is de verzekering dus optioneel.

Losse hotels boeken

Wilt u alleen één of een aantal hotels bij ons boeken? Vraag ook dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. stuur een e-mail naar info@exit-reizen.nl en geef hotelnaam, plaatsnaam, datum en aantal nachten aan. Of zoek hier een hotel in de stad van uw keuze.