Best Western Plus Greenwell Inn
Moab

D​it Best Western Plus Greenwell Inn  hotel  ligt in het hart van downtown Moab, op korte rijafstand van Arches National Park. In de prachtige omgeving kunt u wandel- en fietstochten maken of raften op de Colorado River. Restaurants en winkels liggen op loopafstand van dit goed gewaardeerde hotel

Dit hotel uit de plus categorie van Best Western beschikt over faciliteiten zoals een seizoensgebonden buitenzwembad, whirlpool en een modern fitnesscentrum. 

Ruime kamers

U verblijft in een ruime kamer welke bereikbaar is via een galerij. Voor uw gemak beschikt de kamer ook over een koelkast.​

ONTSPANNING

Op het terras van het hotel vindt u een terras met ligbedden, zwembad en een whirlpool. Een aangename plek om te vertoeven na een actieve dag in Arches NP.

Lobby en terras

Het hotel heeft een klassieke en warme inrichting. U kunt de dag beginnen met een kopje koffie op het terras.


Het hotel ligt in het centrum van Moab, ca. 9 kilometer van het Visitor Centre van Arches NP. ​


Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Telefoon

Telefoon

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Wasservice

Wasservice

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Arches National Park

Dit betrekkelijk kleine park in Utah gelegen, dankt zijn naam aan de stenen bogen. De bogen en vele andere sculpturen zijn gevormd door water, ijs, extreme temperaturen en de ondergrond van zout. De afstand tussen de steunpunten van de grootste boog, de Landscape Arch, is zelfs 100 meter. Door de voetpaden te volgen maakt de bezoeker op een indrukwekkende wijze kennis met dit fenomeen. Door het park loopt een verharde weg, dus een groot deel van het park is goed te bereiken, via de wandelpaden kunt u vervolgens indrukwekkende formaties gaan bekijken.