Capitol Reef
Resort - TORREY

Het hotel biedt een geweldig uitzicht over de mooie roodkleurige rotsen. Op het terrein van het hotel is het Pioneer Kitchen Restaurant gevestigd zodat u voor het diner de deur niet meer uit hoeft. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een hot tub en barbecuefaciliteiten. U kunt gebruikmaken van de tennisbanen en basketbalvelden. De accommodatie biedt ook een fitnesscentrum, een wasserette en een businesscentrum met een fax-en kopieerservice.

Frisse kamers

De moderne en sfeervolle kamers zijn voorzien van een tv, een iPod-dock, een fohn en koffie- en theefaciliteiten. Alle kamers bieden uitzicht op de tuin en de bergen. De sfeervolle kamers zijn allen in 2015 gerenoveerd.​

Zwembad en spabad

​Vanuit het zwembad en spabad kijkt u prachtig uit over de kenmerkende rotsformaties. Het zwembad is geopend van april t/m september en het spabad van maart t/m oktober. 

Activiteiten

De omgeving leent zich bij uitstek voor avontuurlijke activiteiten. Vanuit het hotel kunt u deelnemen aan wandel- en jeeptochten. Tevens kunt u paardrijden in de omgeving (minimale leeftijd 8 jaar)


In de omgeving:

H​et Capitol Reef Resort ligt ca. 3,5 kilometer ten oosten van Torrey, circa 10 minuten rijden van het Capitol Reef National Park. De prachtige omgeving leent zich bij uitstek voor mooie wandelingen en jeep tours die u in het hotel kunt boeken. Op 16 km treft u de prehistorische rotstekeningen en op 65 km bevindt zich het Fishlake National Forest.


Cadeauwinkel

Cadeauwinkel

Bubbelbad

Bubbelbad

Buitenzwembad

Buitenzwembad

Restaurant

Restaurant

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Conciërge

Conciërge

Conferentieruimte

Conferentieruimte

Kopieerapparaat

Kopieerapparaat

Fax

Fax

Gratis koffie in de lobby

Gratis koffie in de lobby

Wasservice

Wasservice

Bagageopslag is handig in een hotel als u eerder moet uitchecken dan dat u vertrekt. u kunt dan uw koffers in het hotel achterlaten.

Bagageopslag

Kranten

Kranten

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

Feestruimte

Feestruimte

Snackautomaat

Snackautomaat

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

U kunt bij het hotel ontbijten tegen betaling.

Capitol Reef National Park

Het Capitol Reef National Park ligt in het zuiden van Utah en heeft zijn naam te danken aan een rots. Deze rots lijkt op de koepel van het Capitol in Washington DC. Het park wordt opgesplitst in 2 delen door het Capitol Gorge in het zuiden en Cathedral Valley in het noorden. Capitol Gorge is een smalle kloof die het waterpocket Field doorkruist en Cathedral Valley is een dal waarin grote rotsen voorkomen van 150 meter. Het visitor center is in dit park het hele jaar geopend. Dit National Park is opgericht om de rotsformaties die zijn ontstaan door erosie te behouden.