Crystal Inn Hotel & Suites - Salt Lake City

Het Crystal Inn hotel in Salt Lake City ligt in het centrum van Salt Lake City tussen de restaurants, winkels en culturele attracties. Op korte afstand vindt u Temple Square.  Zowel voor een winter- als voor een zomervakantie biedt dit gastvrije hotel een comfortabel verblijf.

Ruime kamers

De kamers in het Crystal Inn hotel zijn ruim van opzet en u beschikt over een comfortable zithoek. 

Faciliteiten

Het hotel heeft een 24 uurs receptie waar ze u graag informeren over de omgeving. Daarnaast heeft het hotel een binnenzwembad, hot tub en fitnessruimte.


Het Crystal Inn in Salt Lake City ligt centraal in de stad. Het internationale vliegveld bereikt u met circa 10 minuten rijden.


Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Strijkijzer

Strijkijzer

Magnetron

Magnetron

Telefoon

Telefoon

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

Bubbelbad

Bubbelbad

overdekt zwembad

Binnenbad

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

In de staat Utah liggen 5 nationale parken, te weten: Bryce Canyon, Arches, Canyonlands, Capitol Reef en Zion. Op weg naar Salt Lake City is een bezoek hieraan de moeite waard. Het hotel beschikt over een shuttle van en naar de airport. 

Crystal Inn Hotel & Suites - Salt Lake City

Natural History Museum of Utah

Alleen al voor de dinosaurussen is dit museum een must visit. Vervolgens is er een prachtig uitzicht over de vallei en de stad.

Skiën in de winter

Sinds in 2002 in Salt Lake City de Olympische Winterspelen zijn gehouden, wordt het skiën hier steeds populairder en zijn er nu verschillende ski resorts waar u kunt skiën, maar natuurlijk ook snowboarden.

Temple Square

Kloppend hart van Salt Lake City: Historisch Temple Square is 12 hectare groot. ga hier winkelen, uit eten, musea bezoeken of één van de andere attracties, zoals Salt Lake Temple, The Beehive House, het beroemde Mormom Tabernade Choir of het family search center.