DoubleTree by Hilton Denver Central Park- DENVER

Uw kamer

De kamers zijn bijzonder ruim en keurig ingericht. ​Als leuke extra's heeft u de beschikking over een MP3 radio en luxe badartikelen. 

Eten en drinken

Dineren kunt u in de Amsterstone Grill, dagelijks geopend tot 23.00 uur. Tevens vindt u hier een on-the-go deli counter met o.a. sandwiches en fruit voor onderweg. Voor een drankje bent u van harte welkom in de Ambrose Bar. 

Sfeervolle lobby

​Het hotel heeft een unieke lobby met zithoek en open haard. 


​Het DoubleTree hotel is gelegen tussen het vliegveld en downtown Denver. U bereikt het centrum van Denver met ca. een kwartier rijden. Het vliegveld ligt ca. 28 km van het hotel. 


Airconditioning

Airconditioning

Telefoon

Telefoon

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Geldautomaat

Geldautomaat

Lift

Lift

Wasservice

Wasservice

Bagageopslag is handig in een hotel als u eerder moet uitchecken dan dat u vertrekt. u kunt dan uw koffers in het hotel achterlaten.

Bagageopslag

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

Roomservice

Roomservice

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Een hotelshuttle kan u in de omgeving afzetten. Doorgaans hebben hotels in de buurt van een luchthaven of beurs een shuttleservice. Deze shuttle is gratis, het is wel aardig om de chauffeur een fooi te geven.

Shuttle

​Het hotel biedt een shuttleservice naar het vliegveld. 

Rocky Mountains NP

De Rocky Mountains is een van de hoogste bergketens van de wereld. Het park beslaat een gebied van meer dan 4800 km , er zijn 78 bergen hoger dan 3655 meter. Met zijn 4.399 meter is Mount Elbert de hoogste berg in het park. De 'Rockies' strekken zich uit van de staat New Mexico tot aan het noordwesten van Alaska. Het dikhoornschaap is het symbool van de Rocky Mountain National Park. Er zijn ongeveer 570 km aan wandelpaden aangelegd, u kunt kiezen tussen zware of lichtere wandelingen.De Tundra Trail en Colorado River Trail beginnen vanaf de hoofdpaden van het park.

Molly Brown House Museum

Neem een kijkje in het leven van Margarat Brown, oftewel Unsinkable Molly. Deze mensenrechtenactiviste overleefde de Titanic ramp terwijl zij daarbij eerst het leven redde van nog vele andere passagiers. In de woning worden onder begeleiding van een gids verschillende rondleidingen gehouden.