Courtyard by Marriot
Long Island City

​Het Courtyard Long Island City hotel biedt gratis WiFi en een fitnesscentrum met o.a. cardio-apparatuur. Tevens beschikt het hotel over een eigen restaurant, Nosh.

Moderne kamers

De kamers van het Courtyard Long Island hotel hebben een luxe maar moderne inrichting. Sommige van deze moderne kamers, bieden uitzicht over de stad.

Lichte badkamers

De privé badkamers van het hotel zijn modern met een lichte inrichting.​ Ze beschikken over een bad of douche, of een bad/douche combinatie. Er staan gratis designer toiletartikelen voor u klaar.

Restaurant Nosh

​Het restaurant van het hotel, Nosh, is gespecialiseerd in Amerikaanse gerechten en geopend voor ontbijt, lunch en diner. U kunt genieten in de bar van een drankje.


​Dit Courtyard by Marriott hotel ligt in Long Island City, New York Manhattan. Binnen een straal van 700 meter vindt u 3 metrostations waardoor alle bezienswaardigheden goed bereikbaar zijn. De Museum of the Moving Image ligt op 1,5 km afstand. LaGuardia ligt op 10 km afstand en de internationale luchthaven John F. Kennedy op 18 km afstand vanaf het hotel.


Airconditioning

Airconditioning

Strijkijzer

Strijkijzer

Telefoon

Telefoon

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

U kunt op de kamer uw eigen kop thee maken.

Waterkoker in de kamer

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Conciërge

Conciërge

Conferentieruimte

Conferentieruimte

Stomerij

Stomerij

Lift

Lift

Wasservice

Wasservice

Bagageopslag is handig in een hotel als u eerder moet uitchecken dan dat u vertrekt. u kunt dan uw koffers in het hotel achterlaten.

Bagageopslag

Kranten

Kranten

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

Feestruimte

Feestruimte

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

​U kunt in het hotel ontbijten tegen betaling.

Vrijheidsbeeld / Statue of Liberty

Op Liberty Island, een eiland bij Manhattan, is in 1886 het wereldberoemde Vrijheidsbeeld onthuld. Dit beeld heeft Amerika cadeau gekregen van Frankrijk voor de 100ste verjaardag van de Amerikaanse revolutie. Tegenwoordig staat het Vrijheidsbeeld symbool voor de stad New York, maar ook voor de vrijheid. U kunt Liberty Island bereiken per boot vanaf Manhattan. Het is ook mogelijk om de Statue of Liberty zelf te bezoeken, maar hiervoor dient u tijdig te reserveren.

Empire State Building

Het Empire State Building werd in 1931 geopend en was lange tijd de grootste wolkenkrabber van New York. Maar het Empire State Building is met zijn 381 meter nog steeds erg hoog en op ongeveer 320 meter (de 86e verdieping) is er een uitkijkplatform met een fantastisch uitzicht op New York! Bij mooi weer kunt u meer dan 85 kilometer ver kijken. Het is ook mogelijk om het Empire State Building 's avonds te bezoeken. Let u tevens ook op de verlichting, deze is elke keer anders. Met de seizoenen verandert de kleur, maar bijvoorbeeld ook met Kerstmis.

Brooklyn Bridge

De Brooklyn Bridge werd geopend in het jaar 1883. Het was de eerst brug van staal ooit. De imposante brug verbindt de wijken Manhattan en Brooklyn met elkaar en de brug wordt gebruikt door auto's en bussen en door wandelaars. Wij raden u aan om een wandeling over deze imposantie brug te maken. U heeft dan een prachtig uitzicht over Manhattan en bijvoorbeeld Manhattan Bridge en de Williamsburg Bridge.