The Meridian Hotel - MIAMI BEACH

Dit moderne hotel ligt in South beach, ca. 600 meter van Ocean Drive en ca. 800 meter van het Art Deco district. Het hotel is modern ingericht en heeft een buitenzwembad met zonneterras. 

Kamer

De moderne kamers zijn met natuurlijke elementen ingericht. U kunt gebruik maken van gratis WiFi en daarnaast is er voor uw comfort een minikoelkast en kluisje op de kamer.

Badkamer

De lichte badkamer beschikt over een ruime inloopdouche en u kunt gebruik maken van luxe mini toiletartikelen en een föhn.

Eten en drinken

De gerenommeerde chef Fernando Trocca gebruikt lokale ingrediënten voor een heerlijk ontbijt, lunch en kleine gerechten zoals sandwiches en salades voor room service.


Het hotel ligt aan Meridian Ave in South Beach.

Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Je kunt in een hotel slapen met een gewoon bed, of in een hotel met luxe bedden. Een royaal bed met kwaliteitsmatras, veel kussens en dekens.

Luxe bedden

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

Bar

Bar

Buitenzwembad

Buitenzwembad

Restaurant

Restaurant

24-uurs receptie

24-uurs receptie

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

In dit hotel betaalt u ter plaatse een verplichte resort/facility fee van circa USD 40 per kamer per nacht, exclusief tax (wijzigingen voorbehouden).


De kosten voor Valet-Parking bij het hotel bedragen ca. USD 45 exclusief tax per dag (wijzigingen voorbehouden)Dit hotel berekent ter plaatse een verplichte resort/facility fee aan haar gasten. Meer informatie vindt u hierboven onder ‘Extra Info’. Deze informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.