SureStay Plus Hotel Buffalo by Best Western Buffalo, WY

Dit SureStay Plus Hotel Buffalo by Best Western hotel ligt in downtown Buffalo, in de buurt van bezienswaardigheden zoals het Jim Gatchell Memorial Museum, Fort McKinney, Fort Phil Kearny en Lake DeSmet.  Door de ligging bij de Bighorn Mountains is het hotel een goede uitvalsbasis voor tal van outdoor activiteiten in de omgeving.

Het hotel heeft ruime kamers en faciliteiten zoals een binnenzwembad, whirlpool en fitnesscentrum. Een prima overnachtingshotel op uw reis door Wyoming. 

Uw kamer

De kamers zijn ruim en voor uw gemak beschikt de kamer over een koelkast en magnetron.​

Activiteiten

U kunt de dag sportief beginnen in het fitnesscentrum of het zwembad. Voor uw ontspanning heeft het hotel een whirlpool.


Buffalo ligt op de route van Yellowstone National Park naar South Dakota.​​ Het hotel ligt in downtown Buffalo, bij de kruising van de Interstates 25 en 90.


Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Televisie

Televisie

Voor WiFi op de kamer wordt een toeslag berekend.

Toeslag WiFi

Lift

Lift

Gratis koffie in de lobby

Gratis koffie in de lobby

Ruimte met wasmachines

Wasruimte

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Yellowstone National Park

Het Yellowstone National Park dankt zijn bestaan aan een reeks van geweldig grote vulkaanuitbarstingen. U ziet dit terug in de heetwaterbronnen, poelen, geisers en de vruchtbare grond waar veel bloemen bloeien. Tevens kunt u in de valleien een grote verscheidenheid aan dieren tegenkomen, zoals bijvoorbeeld buffels, elanden en soms zelfs een visarend. Dit oudste National Park van Amerika vindt u in het uiterste noordwesten van de staat Wyoming. Een klein gedeelte van het grondgebied van het park ligt in de staten Idaho en Montana.

Bighorn Mountains

De Bighorn Mountains bieden een geweldige omgeving voor tal van activiteiten zoals wandelen, fietsen en vissen. Tevens kunt u per auto door het gebied rijden en genieten van mooie uitzichten. Het landschap bestaat naast de imposante rotsformaties uit bloeiende prairies, bossen en watervallen.