Virginian Lodge -
Jackson Hole

Deze lodge in Western stijl ligt in een prachtig gebied, ca. 1 mijl ten westen van het centrum in Jackson en ca. 15 mijl ten zuiden van het Grand Teton National Park. De omgeving leent zich bij uitstek voor outdoor activiteiten zoals bijvoorbeeld fietsen, wandelen en raften.

De lodge heeft een restaurant (zomermaanden geopend) en in de saloon met pooltafels en een dansvloer wordt regelmatig live muziek gespeeld.

Ter plaatse dient u rekening te houden met een verpflicht resort/facility fee van circa USD 22 per kamer per nacht, exclusief tax en servicekosten van ca. 22% (wijzigingen voorbehouden).


Basic kamers

De kamers zijn basic, maar net ingericht. Een aantal kamers beschikt over een kitchenette.

ETEN, DRINKEN EN ENTERTAINMENT

De Virginian Lodge beschikt over een Saloon en restaurant. Hier worden in de zomermaanden American Style gerechten geserveerd en regelmatig zijn er live optredens.

WESTERN STIJL

In het gehele hotel vindt u de kenmerkende western stijl terug. ​


​De Virginan Lodge ligt circa 15 mijl van Grand Teton National Park. 


Airconditioning

Airconditioning

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

Bar

Bar

Bubbelbad

Bubbelbad

Buitenzwembad

Buitenzwembad

Restaurant

Restaurant

Geldautomaat

Geldautomaat

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Yellowstone National Park

Het Yellowstone National Park dankt zijn bestaan aan een reeks van geweldig grote vulkaanuitbarstingen. U ziet dit terug in de heetwaterbronnen, poelen, geisers en de vruchtbare grond waar veel bloemen bloeien. Tevens kunt u in de valleien een grote verscheidenheid aan dieren tegenkomen, zoals bijvoorbeeld buffels, elanden en soms zelfs een visarend. Dit oudste National Park van Amerika vindt u in het uiterste noordwesten van de staat Wyoming. Een klein gedeelte van het grondgebied van het park ligt in de staten Idaho en Montana.

Grand Teton National Park

Grand Teton is een nationaal park in de staat Wyoming ten zuiden van Yellowstone. Het park is vernoemd naar een van de bergen van het Tetongebergte, de hoogste berg van het park. Het park omvat een groot deel van de onderliggende vallei, de Jackson Hole. Er is bijna 320 km aan wandelpaden in het park.