Crosswinds Inn West Yellowstone

​Het Crosswinds Inn hotel ligt in het centrum van West Yellowstone, in de buurt van de ingang naar Yellowstone National Park, diverse restaurants en winkels. Het Grizzly and Wolf Discovery Center en het IMAX theater van Yellowstone liggen circa een kilometer van het hotel.

Het hotel is open van midden april t/m midden oktober. 

Kamer

De kamers zijn o.a. voorzien van een televisie, WiFi, een koffiezetapparaat, magnetron, koelkast en een badkamer met föhn.

Binnenzwembad

​In het binnenzwembad kunt u na een lange dag even heerlijk ontspannen. Tevens beschikt het hotel over een wirlpool.


​Het Crosswinds Inn ligt circa drie blokken van de westelijke entree van Yellowstone National Park, 30 mijl van Old Faithful en 12 mijl van Hebgan Lake. 


Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Magnetron

Magnetron

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

U kunt op de kamer uw eigen kop thee maken.

Waterkoker in de kamer

Bubbelbad

Bubbelbad

overdekt zwembad

Binnenbad

​Het hotel beschikt over een airport shuttle. 

Yellowstone National Park

Het Yellowstone National Park dankt zijn bestaan aan een reeks van geweldig grote vulkaanuitbarstingen. U ziet dit terug in de heetwaterbronnen, poelen, geisers en de vruchtbare grond waar veel bloemen bloeien. Tevens kunt u in de valleien een grote verscheidenheid aan dieren tegenkomen, zoals bijvoorbeeld buffels, elanden en soms zelfs een visarend. Dit oudste National Park van Amerika vindt u in het uiterste noordwesten van de staat Wyoming. Een klein gedeelte van het grondgebied van het park ligt in de staten Idaho en Montana.