• Reisgids
  • Contact
  • Over Exit Reizen
Bel Exit Reizen 0314 375 666
Binnen één werkdag jouw email beantwoord info@exit-reizen.nl
Hotels

Trianon Bonita Bay - Bonita Springs

Het Trianon Hotel Bonita Bay is een boutique hotel in Bonita Springs, een mooie badplaats ca. 10 mijl ten noorden van Napels. Vissen en outdoor activiteiten zijn hier populair, net als de schitterende stranden. Wij raden het Trianon Bonita Bay hotel voornamelijk aan omdat gasten in dit hotel heerlijk kunnen relaxen. Door de rust, de ligging aan een meertje, de goede bereikbaarheid van andere spots in zuidwest Florida (Naples, outlet, stranden, Sanibel Island, Fort Myers, Manateetours) is het een aangename locatie.

Kamers

De ruime kamers in het Trianon Bonita Bay zijn voorzien van een Frans balkon en ruime bedden. De kamers van het hotel zijn licht en een werktafeltje met stoel en 2 fauteuils zorgen ervoor dat de kamer compleet uitgerust is.

In de omgeving

Het hotel ligt dicht bij verschillende golfbanen en een aantal van de prachtigste stranden van de Gulf Coast. Verder vindt u in de nabijheid de Miramar Outlets, waar meer dan honderd outlet stores uitnodigen tot een dagje winkelen. Mis ook het prachtige Barefoot Beach niet, waar met een beetje geluk zeeschildpadden en dolfijnen gespot kunnen worden.

Parkeren

Parkeren bij het hotel is mogelijk tegen betaling. 

Genoemde diensten en fees zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Hotelklasse en vanafprijs zijn aangepast op basis van jouw pakketkeuze
We hebben de bestemmingen van je reis aangepast