• Reisgids
  • Contact
  • Over Exit Reizen
Bel Exit Reizen 0314 375 666
Binnen één werkdag jouw email beantwoord info@exit-reizen.nl
Hotels

Wildcatter Ranch - Graham

Ervaar het echte ranchleven op de Wildcatter Ranch and Resort op slechts negentig minuten van DFW International Airport en om de hoek van Possum Kingdom Lake. Wildcatter Ranch ligt in het hart van het prachtige Noord-Texas Hill Country.

Met de natuur en geschiedenis rondom de ranch, ervaar je een uniek verblijf met luxe westerse accommodaties, begeleide activiteiten met lokale cowboys uit Texas en handgesneden mesquite gegrilde steaks in het Wildcatter Steakhouse.

Kamer

Wildcatter Ranch biedt een verscheidenheid an luxe cabinesuites en charmante hotelkamers die allemaal beschikken over speciale voorzieningen om je verblijf onvergetelijk te maken. De ranch beschikt over 41 kamers verspreid over de 1.500 hectare grote ranch.

Restaurant

Geniet van de Texaanse keuken van Wildcatter Steakhouse. Het restaurant biedt handgesneden Mesquite gegrilde steaks, Chicken Fried Steak, wekelijkse specials en vele lokale favorieten.

Vermaak

Om het echte Texas gevoel nog meer te ervaren, kun je deelnemen aan diverse activiteiten onder begeleiding van ervaren cowboys. Paardrijden, paardenverzorging, lassowerpen, boogschieten, kleiduifschieten en jeeptours behoren tot de mogelijkheden (de activiteiten hebben een toeslag ter plaatse). Je verveelt je op deze ranch geen moment! En relaxen aan het buitenzwembad met een prachtig uitzicht mag natuurlijk ook!

Genoemde diensten en fees zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Hotelklasse en vanafprijs zijn aangepast op basis van jouw pakketkeuze
We hebben de bestemmingen van je reis aangepast