Airlines

Onze partners

Onze partners

Exit Reizen werkt samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Een overzicht van onze partners vindt u hieronder. 

Atlantic Jount Venture

De Atlantic Joint Venture bestaat uit United, Lufthansa, Air Canada, Swiss, Austrian en Brussels Airlines. Samen bieden zij de passagiers ongelimiteerde mogelijkheden naar geheel Noord-Amerika. Vluchten van deze luchtvaartmaatschappijen mogen worden gecombineerd in één ticket. Daardoor wordt het nu mogelijk om bv. een rondreis door West-Amerika of een bezoek aan Hawaii te combineren met een paar dagen New York. Op deze pagina vindt u alle informatie over vliegen met deze partnermaatschappijen. Lees hier meer.

>>
>>

Atlantic Joint Business

De Atlantic Joint Business bestaat uit American Airlines, British Airways, Iberia en Finnair. Samen bieden zij de passagiers ongelimiteerde mogelijkheden naar geheel Noord-Amerika. Vluchten van deze luchtvaartmaatschappijen mogen worden gecombineerd in één ticket. Daardoor wordt het nu mogelijk om bv. een rondreis door West-Amerika of een bezoek aan Hawaii te combineren met een paar dagen New York. Klik hier voor meer informatie over het vliegen met deze partnermaatschappijen.

>>
>>

Skyteam

Skyteam, een luchtvaartalliantie van 19 luchtvaartmaatschappijen, waarvan ook KLM, Air France en Delta Air Lines lid zijn. Deze drie maatschappijen vormen een Joint Venture, waardoor die passagiers bijna ongelimiteerde mogelijkheden hebben om heel Noord-Amerika te bereizen. Vluchten van deze luchtvaartmaatschappijen mogen worden gecombineerd in één ticket. Daardoor is het mogelijk om bv. een rondreis door West-Amerika of een bezoek aan Hawaii, te combineren met een paar dagen New York of een stop-over in Florida. Hier vindt u alle informatie over vliegen met deze partnermaatschappijen.

>>
>>

JetBlue

JetBlue is een Amerikaans luchtvaartmaatschappij, opgericht in New York in 2000, en vliegt op dit moment op 100 bestemmingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Vanaf 29 augustus 2023 gaat Jet Blue haar service uitbreiden met een non-stop verbinding vanaf New York naar Amsterdam en vanaf 20 september 2023 komt hier de verbinding Boston-Amsterdam bij. De verbinding wordt uitgevoerd met een Airbus 321 Long Range. Maak hier kennis met JetBlue

>>
>>