Exit Reizen Covid-19 garantie

31 dagen voor vertrek
gratis omboeken of annuleren!

Vertrouwd boeken bij Exit Reizen

Exit Reizen verzorgt met veel passie al 29 jaar reizen naar de Verenigde Staten en Canada, waarbij het belang en plezier van onze reizigers voorop staan. Wij begrijpen volkomen dat de huidige situatie nog een belemmering kan zijn om al over uw vakantie voor 2021 na te denken. Ons doel is dat u onbezorgd kunt uitkijken naar uw droomvakantie.  Boekt u tussen 1 en 31 oktober 2020 uw reis naar de Verenigde Staten of Canada bij Exit Reizen met vertrek in 2021, dan krijgt u van ons de Covid-19 garantie!

Deze garantie biedt u - indien de lokale omstandigheden reizen onmogelijk maken - de zekerheid dat u 31 dagen voor vertrek de reis kosteloos kunt omboeken of gratis kunt annuleren. Bij annulering ontvangt u in dat geval gegarandeerd uw betaalde reissom terug. Ook als u een eerder afgegeven Corona voucher gebruikt heeft.


Voorwaarden

• De reis betreft een nieuw geboekte pakketreis of samengestelde reis inclusief vlucht, hotel(s) en huurauto met vertrek in 2021 en een boekingsdatum tussen 1 en 31 oktober 2020.

• De reis kan geen doorgang vinden vanwege inreisbeperkingen ten gevolge van de COVID-19 situatie.

• De Covid-19 garantie is 31 dagen voor vertrek van toepassing. Dit is tevens de betalingstermijn voor de restbetaling. 

• Indien u kiest voor gratis omboeken, dan worden eventuele tariefverschillen met u verrekend.

 Na het passeren van de 31 dagen voor vertrek gelden onze normale voorwaarden voor annulering. 

• Bij het inzetten van de Covid-19 garantie voor annulering wordt de (aan)betaling volledig uitgekeerd in geld. Dit geldt ook indien de Corona-voucher voor de reis is ingezet. De waarde wordt dan 100% in geld uitgekeerd en er wordt geen nieuwe corona voucher uitgeschreven. 

• Er zijn geen kosten verbonden aan de Covid-19 garantie. 

• Bij een pakketreis of een samengestelde reis in combinatie met een camper is de Covid-19 garantie 47 dagen voor vertrek van toepassing.  

 Bij een pakketreis of een samengestelde reis in combinatie met een cruise en/of een treinreis of voor los geboekte diensten is de Covid-19 garantie niet van toepassing.