Exit Reizen COVID-19 garantie

31 dagen voor vertrek
omboeken of annuleren!

Zorgeloos boeken met de Exit Reizen Covid-19 garantie

Exit Reizen verzorgt met veel passie al 3 decennia reizen naar de Verenigde Staten en Canada, waarbij het belang en plezier van onze reizigers voorop staan. Wij begrijpen als geen ander dat de huidige situatie een belemmering kan zijn om uw vakantie voor 2021 of 2022 al te boeken. Ons doel is dat u onbezorgd kunt uitkijken naar uw droomvakantie. Boekt u tussen 1 en 30 april 2021 een van onze gepubliceerde pakketreizen naar de Verenigde Staten of Canada met vertrek in 2021 of 2022, dan boekt u met 'Zorgeloos boeken met de Exit Reizen COVID-19 garantie'! 

Deze garantie biedt u - indien de lokale omstandigheden reizen onmogelijk maken - de zekerheid dat u 31 dagen voor vertrek de reis kunt omboeken of annuleren. In geval van omboeking worden alleen eventuele tariefverschillen verrekend. In geval van annulering wordt de (aan)betaling gerestitueerd door Exit Reizen. Bemiddelingskosten ad € 49 p.p. worden niet gecrediteerd.

Voorwaarden

 • De reis betreft een nieuw geboekte pakketreis of samengestelde reis inclusief vlucht, hotel(s) en huurauto met vertrek in 2021 of 2022 en een boekingsdatum tussen 1 en 30 april 2021.
 • Bij boeking vragen wij een aanbetaling op uw reis van € 100 p.p. vermeerderd met bemiddelingskosten ad € 49 p.p. welke overigens bij de totale reissom inbegrepen zijn. Een tweede aanbetaling ad 15% van uw reissom is, afhankelijk van uw vertrekdatum, op 2 augustus 2021 of later te voldoen en de restantbetaling 31 dagen voor vertrek. Indien uw vertrek voor 2 september 2021 gepland staat hoeft u geen tweede aanbetaling te doen, maar betaalt u het openstaande gedeelte van uw reissom 31 dagen voor vertrek, tenzij u aanspraak maakt op de COVID-19 garantie.
 •  De COVID-19 garantie is 31 dagen voor vertrek van toepassing. Dit is tevens de betalingstermijn voor de restbetaling. 
 • De reis kan geen doorgang vinden vanwege inreisbeperkingen ten gevolge van de COVID-19 situatie. 
 • Uw reis kan worden omgeboekt zodat u op een later moment alsnog van uw reis kunt genieten. Uw reis blijft gedekt door het SGR.  Vertrek in 2022 behoort tot de mogelijkheden. 
 • Indien u kiest voor annuleren, dan wordt de (aan)betaling gerestitueerd door Exit Reizen. De bemiddelingskosten ad € 49 p.p. worden niet gecrediteerd. Dit geldt ook indien de Corona-voucher voor de reis is ingezet, er wordt geen nieuwe corona-voucher uitgeschreven.
 • Na het passeren van de 31 dagen voor vertrek gelden onze normale voorwaarden voor annulering. 
 • Er zijn geen kosten verbonden aan 'Zorgeloos boeken met de Exit Reizen COVID-19 garantie'. 
 • Bij een pakketreis of een samengestelde reis in combinatie met een camper of vakantiehuis is de COVID-19 garantie 47 dagen voor vertrek van toepassing. 
 • Bij een pakketreis of een samengestelde reis in combinatie met dynamische vliegtarieven, een cruise en/of een treinreis of voor los geboekte diensten is ‘Zorgeloos boeken met de Exit Reizen COVID-19 garantie' niet van toepassing. 
 • Deze voorwaarden hebben voorrang op de normale algemene voorwaarden. Wel moeten de 'Zorgeloos boeken met de Exit Reizen COVID-19 garantie' boekingsvoorwaarden expliciet gemeld zijn in uw offerte (indien van toepassing) en uw boekingsbevestiging.