Reisadvies

Een vakantie bij Exit Reizen staat voor onbezorgd en met plezier op vakantie. En zoals u van ons mag verwachten, nemen we graag de tijd voor u om u zo goed mogelijk te informeren en assisteren. Hieronder hebben wij per bestemming de actuele reisvoorwaarden die vanwege de huidige corona situatie worden gesteld voor u op een rij gezet. 

De voorwaarden kunnen tussentijds wijzigen en wij houden de pagina dan ook up-to-date. Vanzelfsprekend ontvangt u bij uw reisbescheiden ook te allen tijde de actuele reisvoorwaarden.


Reisadvies Verenigde Staten

10-11-2022
Het reisadvies voor de Verenigde Staten is 'groen'. 'Reizen naar de Verenigde Staten is mogelijk onder bepaalde voorwaarden: https://www.exit-reizen.nl/reisvoorwaarden-usa 

Reisadvies Canada

10-11-2022
Per 1 oktober 2022 zijn er geen corona gerelateerde reisvoorwaarden meer van toepassing voor reizigers naar Canada. Meer informatie en actuele updates vindt u op de website van de overheid van Canada.

Reisadvies Bahama's

10-11-2022
Vluchten naar de Bahama's gaan te allen tijde via de Verenigde Staten. De reisvoorwaarden voor de Verenigde Staten zijn dan ook van toepassing en te raadplegen. Meer informatie en actuele updates vindt u op de website van de overheid van de Bahama's.

Reisadvies Aruba, Bonaire en Curaçao

Aruba: 10-11-2022
Het reisadvies voor Aruba is 'groen'. Reizen naar Aruba is mogelijk onder bepaalde voorwaarden: https://www.exit-reizen.nl/reisvoorwaarden-aruba

Bonaire: 10-11-2022
Er zijn er geen corona gerelateerde reisvoorwaarden van toepassing voor reizigers naar Bonaire. Meer informatie en actuele updates vindt u op de website van de overheid van Bonaire

Curaçao: 10-11-2022
Er zijn geen corona gerelateerde reisvoorwaarden van toepassing voor reizigers naar Curaçao. Meer informatie en actuele updates vindt u op de website van de overheid van Curaçao.

Reisadvies Mexico

10-11-2022
Er zijn er geen corona gerelateerde reisvoorwaarden van toepassing voor reizigers naar Mexico. 

Reisadvies IJsland

10-11-2022
Er zijn er geen corona gerelateerde reisvoorwaarden van toepassing voor reizigers naar IJsland. 


Wij wijzen u er uitdrukkelijk op dat alle hierboven vermelde informatie telkens wijzigt. Informeer uzelf ook onafhankelijk over de actuele vereisten om de landen te kunnen bezoeken via de websites van de overheid van het desbetreffende land.

Checkt u te allen tijde voor vertrek en voor de terugreis de website van de Nederlandse of Belgische overheid: 

Indien u een overstap heeft in een ander land dan uw eindbestemming, informeert u zich dan ook over de vereisten voor dit desbetreffende land.