Bahama's & Caribbean

Bahama's, Caribbean en Antillen

  • Caribbean
  • Curacao
  • Strand Bahama's
  • Aruba

Genieten!

Hier vindt u een selectie van onze reizen naar de Bahamas, Caribbean en Antillen


Bahama's

De bahama's is een onafhankelijk land in de Atlantische Ocean. Het bestaat uit ongeveer zevenhonderd eilanden en enkele duizenden zandplaten. De meeste toeristen die naar de Bahama’s op vakantie gaan, komen hier voornamelijk om een onbezorgde zon, zee en strandvakantie te houden. De vele prachtige stranden, de ontelbare eilanden en de vriendelijke inwoners van het land zullen van een bezoek aan de Bahama’s een vakantie maken om nooit meer te vergeten.

De hoofdstad Nassau staat bekend om zijn prachtige koloniale bouwwerken en musea. Een andere populaire bezienswaardigheid is het Nationale Park Lucayan op het eiland Grand Bahama. In dit park kom je naast zeldzame papegaaien ook prachtige onderwatergrotten tegen. 

Nationale Park Lucayan

Caribbean

De Caribbean staan garant voor een leuke vakantie! Heerlijk aan de spierwitte zandstranden luieren, snorkelen bij de koraalriffen, uitrusten in de schaduw van een palmboom en genieten van de lokale lekkernijen. Of als je wat actiever wilt zijn, kun je bijvoorbeeld gaan parasailen, hiken, jetskiën en duiken. Ook shoppen is geen probleem! In veel steden en havens hoef je geen belasting te betalen over de producten, waardoor je veel goedkoper uit bent dan wanneer je het hier in Nederland koopt.

witte zandstrand