Shorewalk Vacation Villa
Bradenton

Appartement in Florida

 • Appartementen van het Shorewalk Vacation Villas
  Appartementen van het Shorewalk Vacation Villas
 • Woonkamer van een appartement
  Woonkamer van een appartement
 • Mooi uitzicht vanuit uw appartement van de Shorewalks Vacation Villas
  Mooi uitzicht vanuit uw appartement van de Shorewalks Vacation Villas
 • Keuken in een appartement van Shorewalk Vacation Villa
  Keuken in een appartement van Shorewalk Vacation Villa

Appartement vlakbij het strand

Geniet van het appartement, waarbij u het gevoel heeft thuis te zijn, want u beschikt over een eigen keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Dit gezellige resort ligt in het westen van Florida, op circa 7 mijl van het strand / Golf of Mexico. Dit resort is ook leuk voor kinderen, omdat er een zwembad, tennisbanen, speeltuin en basketbalveld aanwezig is.  

Prijs op aanvraag

Appartement Bradenton

Het resort beschikt o.a. over twee verwarmde buitenzwembaden, twee verlichte tennisbanen, jacuzzi en een speeltuin voor de kinderen. Uw appartement beschikt over een compleet ingerichte keuken. Elk unit beschikt over een wasmachine, droogtrommel, apart eet- en woongedeelte, balkon, telefoon en een televisie. Daarnaast zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. U kunt eventueel ter plaatse uw appartement (tegen betaling) laten schoonmaken. U dient ca. USD 200 borg per appartement te betalen (ongeacht de duur van uw verblijf) en hiervoor te beschikken over een creditcard. Na het uitchecken wordt de borg na ca. twee weken weer op uw rekening teruggestort, mits u het appartement ongeschonden heeft achtergelaten. Bij het uitchecken dient u rekening te houden met administratiekosten van $40 per appartement bij verblijf van 2 - 14 nachten. U kunt gratis bij het resort parkeren.

Appartement in deze reis

(Silver)1e tot en met 7e overnachting


Shorewalk Vacation Villas Bradenton (7 nachten)

​Dit gezellige en uit 2 verdiepingen bestaande appartementencomplex bevindt zich in Bradenton, dichtbij Tampa Bay, St. Petersburg en Sarasota. Het complex is ruim opgezet en beschikt over een buitenzwembad met spa, een tennisbaan en een plek om gezellig te barbecuen.