Fly & Drive
Amerika & Canada

Een vlucht mét huurauto boeken is voordeliger dan ze los boeken

 • In Yellowstone vindt u verschillende bronnen met adembenemende kleuren!
  Yellowstone
 • Rij met uw huurauto de 8 haarspeldbochten naar beneden.
  Lombard Street
 • Peyto Lake ligt in Banff National Park.
  Peyto Lake
 • Victoria ligt op Vancouver Island en is de hoofdstad van British Columbia.
  Victoria

Fly & Drive Amerika en Canada

Ervaar de vrijheid van het reizen in Amerika en Canada wanneer u een Fly & Drive boekt! Na aankomst op het vliegveld haalt u uw huurauto op en gaat u op ontdekkingsreis

Geniet van alle prachtige bezienswaardigheden en wereldsteden van Amerika en Canada. Bij een Fly & Drive bepaalt u uw eigen tempo en stelt u uw eigen route samen.

Het is ook mogelijk dat u alleen de 1e en/of laatste overnachting boekt. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte bel of mail onze reisadviseurs!  

West-Amerika

Voor een Fly & Drive door het westen van Amerika raden wij minimaal 2 weken aan. Er is hier zoveel te zien. Denk eens aan de wereldsteden San Francisco, Seattle, Denver, Los Angeles en de grootste entertainment stad Las Vegas of de geweldige nationale parken Yosemite, Yellowstone, Death Valley, Bryce Canyon, Olympic en Arches. En dan hebben wij het nog niet eens over de bezienswaardigheden gehad Mount Rushmore, Lake Tahoe en de prachtige kustweg Highway One.   


Info Arches National Park>>
Info Arches National Park>>

Florida

Trek er zeker een paar dagen voor uit om een paar van de fantastische pretparken in Orlando te bezoeken. Relax aan het prachtige strand van Miami of Fort Myers, ga naar het uiterste puntje van Florida, Key West, of ga langs bij Cape Canaveral waar u een inkijkje krijgt van het ruimtevaartprogramma van Amerika. Vanuit Florida kunt u ook de Zuidstaten aan doen. 


Tips Miami >>
Tips Miami >>

Zuidstaten

Bij de Zuidstaten denkt u aan Graceland in Memphis waar Elvis Presley gewoond heeft, het gezellige French Quarter met zijn kleurrijke gebouwen en leuke muziekcafétjes in New Orleans en de Grand Ole Opry in Nashville waar al menige ster een concert heeft gegeven. Vergeet bijvoorbeeld ook niet het themapark Dollywood in Pigeon Forge waar ook Dolly Parton een museum heeft. De staten Texas of Florida liggen ideaal om ook te bezoeken.  


Hoofstad country muziek >>
Hoofstad country muziek >>

Oost-Amerika

In het oosten van Amerika bevinden zich de steden New York, Washington, Philadelphia, Boston, maar geniet hier ook van de prachtige kust zoals in Cape Cod of van de machtige watervallen Niagara Falls. De regio New England is ook zeker een bezoek waard. Geniet van de schilderachtige dorpjes, prachtige natuur en interessante steden.  


The city that never sleeps >>
The city that never sleeps >>

Oost-Canada

Oost-Canada is perfect voor een Fly & Drive om de historische steden Montreal, Quebec en Toronto te bezoeken. Vanaf Toronto rijdt u zo naar de Niagara Watervallen. Of bezoek vanuit Pembroke of Huntsville, Algonquin Provincial park. In dit park komen wel meer dan 200 diersoorten voor en er lopen wel 5 rivieren door het park.  


Highlights Quebec City >>
Highlights Quebec City >>

West-Canada

In het westen van Canada bevindt zich het prachtige Vancouver Island met de hoofstad Victoria. Maar vergeet ook niet de fascinerende steden Vancouver, Calgary, Edmonton of Whistler. In de laatste stad zijn in 2010 de Olympische Winterspelen gehouden. Ook vindt u hier vele geweldige Nationale Parken, zoals Banff, Jasper, Mount Revelstoke, Kootenay en Yoho.  


Meer informatie over Banff>>
Meer informatie over Banff>>