Fly & Drive
Alaska

1, 2, 3 of 4 weekse Fly en Drive

 • Denali National Park
  Denali National Park
 • South Franklin Street Juneau
  South Franklin Street Juneau
 • Valdez
  Valdez
 • Port of Valdez
  Port of Valdez

1, 2, 3 of 4 weken op rondreis door Alaska zonder verplichtingen!

​Met deze Fly en Drive kunt u zelf beslissen welke bezienswaardigheden, Nationale Parken en steden u wilt bezoeken in Alaska. U zit niet vast aan vooraf gereserveerde hotels. Vertrek op woensdag of zondag!

Voor reizen van juni t/m augustus geldt voor de huurauto een hoogseizoenstoeslag (ophaaldag is leidend). Indien u ook hotelovernachtingen wenst, regelen wij dit graag voor u.

Prijs op aanvraag

Alaska

Alaska's prachtige natuur en wildlife trekt bezoekers van over de hele wereld. Gletsjers, diepe fjorden, hoge bergketens, ontelbare prachtige meren, rivieren en uitgestrekte landschappen; Alaska is ontzettend groot, zelfs Engeland, Frankrijk, Italie en Spanje passen binnen de grenzen van deze enorme staat die slechts een paar honderdduizend inwoners telt.

Meer dan de helft van de twintig hoogste bergen in de VS ligt in Alaska. Mount McKinley is met 6194 meter de hoogste berg van Noord-Amerika. Verder heb je nog twee andere bergketens, de woeste Coastal Range, onderdeel van de "Ring of Fire"rondom de Stille Oceaan. De Brooks Range ligt geheel boven de poolcirkel, het grootste gedeelte van het jaar is deze met sneeuw bedekt.

Vanuit de hele wereld trekken mensen naar Alaska om er wildlife te spotten. Afhankelijk van de locatie die u bezoekt en de tijd van het jaar, ziet u vele verschillende soorten vogels, beren, karibous, elanden, wolven, walvissen, zeeotters en orka's. In de maanden juli en augustus vindt u er een kleurrijke bloemenpracht en in het zuidoosten bevindt zich het enige sub-arctische regenwoud ter wereld. Kortom: een reis om nooit te vergeten!