Fly & Drive Halifax

2 weekse Fly en Drive

  • Halifax
    Halifax
  • Nova Scotia
    Nova Scotia

2 weken op rondreis door Canada zonder verplichtingen!

​Met een Fly & Drive Canada kunt u zelf bepalen waar u op elk tijdstip naar toe rijdt en in welke plaats u overnacht. Dit is ideaal voor de reiziger die zich nergens aan wil binden. Kortom: een fly & drive is een reis die bij de avonturier past! Met deze Fly & Drive begint en eindigt u in Halifax en ontdekt u prachtig Atlantisch Canada!

al vanaf € 1179,–

Culinair genieten!

Atlantisch Canada is een paradijs voor liefhebbers van eten. Dit deel van Canada is wereldberoemd om zijn verse en rijke zeevruchten, met name kreeft, coquilles, mosselen, oesters en kabeljauw.  Voor de reizigers is het ook genieten van de gezellige dorpjes en de prachtige Nationale Parken met fjorden, moerassen en nog veel meer. Enkele voorbeelden van National Parken zijn: Cape Breton Highlands National Park, Prince Edward Island NP, Fundy National Park, Kouchibouguac National Park, Terra Nova National Park en Gros Morne National Park.

De beste periode om af te reizen naar Atlantisch Canda is in de maanden mei en juni. De temperatuur is dan erg aangenaam. Juli en augustus zijn de warmste, maar ook de drukste maanden.

Ook de herfst, de maanden september en oktober, is een erg mooie tijd om af te reizen naar Atlantisch Canada. Gedurende de dag ligt de temperatuur nog hoog, maar ‘s avonds wordt het al koeler. Daarnaast verschijnen de eerste spectaculaire herfstkleuren. In het noorden begint dat midden september en in het oosten tegen het einde van september.

Prijzen Fly & Drive Halifax

Deze reis is inclusief:

Vluchten met gerenommeerde lijndienstmaatschappijen van Amsterdam naar Halifax
en van Halifax naar Amsterdam

14 dagen huurauto Economy 2 deurs bij reisdeelname van 2 personen

van t/m Al vanaf
Nu 31 mar 2024 € 1179,–

Reis inclusief:

- Luchthavenbelasting, veiligheidstoeslag en boekingskosten
- Huurauto in Canada met het Inclusive-pakket
- SGR

Reis exclusief:

- Evt. underage-toeslag voor bestuurders jonger dan 25 jaar
- Evt. toeslag voor extra bestuurders

Prijzen:

Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en/of wijzigingen.
Prijzen gelden per persoon, op basis van minimale deelname van 2 personen.