Fly & Drive
Denver - Californië / Las Vegas

2 weekse Fly en Drive

  • Los Angeles
    Los Angeles
  • Las Vegas
    Las Vegas
  • Yosemite NP
    Yosemite NP

2 weken op rondreis vanaf Denver richting de Westkust zonder verplichtingen!

​Met deze Fly en Drive kunt u zelf beslissen welke bezienswaardigheden, Nationale Parken en steden u wilt bezoeken in het westen van Amerika. U zit niet vast aan vooraf gereserveerde hotels, alles is naar eigen keuze!

al vanaf € 1149,–

Van de Rocky Mountains naar de Westkust

U begint de reis in Denver. De echte geschiedenis van de stad wordt gelijk al in de Larimer Street duidelijk. Op elke hoek staan nog oude gaslantaarns en er staan hier woningen in Victoriaanse stijl. Een leuke aanrader is om een bezoek te brengen aan het huis van 'unsinkable' Molly Brown, een van de weinige overlevenden van de Titanic Ramp. 

Wat natuurlijk zeker een bezoek waard is, is het dichtbij gelegen Rocky Mountain National Park. Het park bestaat uit 1070 km2 ongerepte natuur met 78 bergen hoger dan 3600 meter. In de wintermaanden valt er in de Rocky Mountans veel sneeuw en dit gebied is dan ook een uitstekende bestemming voor een wintersportvakantie. 

U vervolgt uw reis richting het Westen en kunt naar eigen voorkeur de verschillende Nationale Parken in Utah, Arizona, Nevada en Californie bezoeken zoals o.a. Yosemite NP, Seqouia, Grand Canyon, Bryce Canyon en Zion.

Prijzen Fly & Drive
Denver - Californië / Las Vegas

Deze reis is inclusief:

Vluchten met gerenommeerde lijndienstmaatschappijen van Amsterdam / Brussel naar Denver
en van West USA naar Amsterdam / Brussel

14 dagen huurauto Compact Car 4 deurs (ophalen in Denver & inleveren in Californië of Las Vegas) bij reisdeelname van 2 personen

van t/m Al vanaf
Nu 30 nov 2024 € 1149,–

Prijs inclusief:

- Luchthavenbelasting, veiligheidstoeslag en boekingskosten
- SGR
- Huurauto op basis van het Inclusive-pakket

Prijs exclusief:

- Evt. underage-toeslag voor bestuurders jonger dan 25 jaar
- Evt. hoogseizoenstoeslag in de periode van 1 juli t/m 19 augustus en 15 t/m 31 december vanaf € 80 per week en € 16 per dag per auto. De aanvangsdag is bepalend voor de gehele huurperiode.
- Evt. toeslag voor extra bestuurders
- Drop-off kosten voor de huurauto (kosten zijn op aanvraag)

Prijzen

Prijzen gelden per persoon, op basis van minimale deelname van 2 personen.
Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en/of wijzigingen.
Indien u met meer personen reist krijgt u, afhankelijk van het aantal deelnemers en het type huurauto, een korting of een grotere huurauto