E-Tickets

informatie

Informatie over e-tickets

U reist tegenwoordig met e-tickets / elektronische tickets! Om in te checken en uw instapkaart(en) te ontvangen hoeft u zich slechts te legitimeren met uw geldige paspoort bij de incheckbalie. Men kan vragen om uw reserveringsbevestiging. Deze heeft u per e-mail of per post van ons ontvangen. 

Wat zijn de voordelen van een e-ticket?

Een e-ticket is snel. Heeft u eenmaal een e-ticket geboekt, dan bent u meteen klaar voor vertrek!

Een e-ticket is veilig. Heeft u eenmaal een ticket geboekt, dan is de luchtvaartmaatschappij verder verantwoordelijk voor de boeking en wordt uw reisinformatie opgeslagen in hun boekingssysteem. Het elektronische ticket kan niet zoekraken of worden gestolen!

Een e-ticket is voordelig. Luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties moeten, om hun kosten en die voor hun passagiers, zo laag mogelijk te houden, innoveren en gebruikmaken van de faciliteiten die de huidige moderne techniek hen biedt. Met e-tickets vinden luchtvaartmaatschappijen alle relevante informatie, ook met betrekking tot de afrekening in de boeking in het reserveringssysteem. Er hoeven geen extra administratieve papieren handelingen meer verricht te worden, alles wordt elektronisch verwerkt.