IJsland & New York

8 daagse combi citytrip

 • IJsland Kikjufell Mountain
  IJsland Kikjufell Mountain
 • Reykjavik
  Reykjavik
 • New York Yellow Cabs
  New York Yellow Cabs
 • New York Central Park
  New York Central Park

Onvergetelijke reis

​Een vreemde combinatie zult u denken, IJsland en New York. Maar dit wordt echt een onvergetelijke reis! Gletsjers, vulkanen thermale baden, afgewisseld met de bruisende metropool New York. 

Prijs op aanvraag

IJsland & New York

IJsland is een land met gletsjers, vulkanen, bergen, natuur, thermale baden, geisers, het noorderlicht in de winter en de leuke hoofdstad Reykjavik. In Reykjavik kunt u musea bekijken, naar de Hallgrimskirkja kerk met zijn pijpenorgel of een bezoek brengen aan een thermaal bad, de Blue Lagoon. Ook shoppen kan hier prima in het winkelcentrum Kringland of de winkelstraat Laugarvegur. Bezoek ook het Nationaal Park Snaefellsjökull, Westman Eilanden, Nationaal Park Skaftafell, de mooie watervallen in Gullfoss of ga eens walvissen spotten. Hier heeft u een hele grote kans om er eentje te zien!

Daarna vliegt u door naar de wereldstad New York. Times Square, Vrijheidsbeeld, Madison Square Garden, Chrysler Building, Central Park, Empire State Building, Brooklyn Bridge, China Town, Central Park, Ellis Island, St. Patrick's Cathedral, Wall Street, Battery Park, Guggenheim Museum, Fifth Avenue, het is gewoon teveel om op te noemen. Heeft u hier ook zin om te shoppen, maar dan in een outlet? Ga dan naar het Woodbury Common Factory Outlet en 'shop till you drop'.

Hotels in deze reis

(Silver)1e tot en met 3e overnachting


Reykjavik Lights (3 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 800 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8.7 / 10    

Reykjavik Lights hotel in Reykjavik - een hotel in Scandinavische stijl, ligt aan de rand van het centrum van Reykjavik.


4e tot en met 6e overnachting


Courtyard Long Island City/New York Manhattan View (3 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 879 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8.7 / 10    

​Het Courtyard Long Island City hotel biedt gratis WiFi en een fitnesscentrum met o.a. cardio-apparatuur. Tevens beschikt het hotel over een eigen restaurant, Nosh.

Meer over Long Island City