Amerika reizen

Amerika: groot, groter grootst

de goede Amerika reis

De ene reis naar de Verenigde Staten is de andere niet. Dat weten wij bij Exit Reizen, specialist in Amerikareizen, als geen ander. Onze medewerkers zijn in totaal al 500 maal in Amerika geweest en toch verheugen wij ons elke keer weer op onze volgende Amerikareis.

New York is iets heel anders dan Alaska. Key West is niet te vergelijken met Monument Valley. Las Vegas beleef je heel anders dan Chicago. Het contrast tussen Sequoia en Grand Canyon is immens. Een Texas Rodeo moet je gezien hebben maar dat geldt ook voor Antelope Canyon. Kortom, in Amerika is genoeg te zien, te beleven en te combineren. De National Parks zijn voor ons West-Europeanen adembenemend: Ongerepte natuur zover als het oog reikt. Honderden kilometers verlaten wegen door woestijnen en parken. Ook dat is Amerika. 

Reizigers gaan graag met Exit Reizen op vakantie naar Amerika omdat wij kiezen voor flexibele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een goede rondreis biedt genoeg tijd om de attracties onderweg te zien, een degelijke huurauto en biedt een goed bed in een prettig hotel.  

Slaapt u in een hotel dat wij aanbieden? Dan zijn wij er in 97% van de gevallen al eens geweest. Wij kennen alle reizen die we aanbieden. Wij bieden alleen hotels aan u aan waar we zelf ook zouden overnachten. Omdat een droomreis gaat om beleving, niet om de laatste euro. 

"Awesome reis"

Was an awesome reis en veel beleefd in die drie weken ... Exit-reizen bedankt maar weer voor het regelen van ons maatwerk onvergetelijke vakantie.

Danny in 2017 over ons op Facebook

altijd uitermate tevreden *****

Al vele reizen geboekt via exit reizen, altijd uitermate tevreden geweest. Iedereen altijd even aardig en behulpzaam en soms is alles al geboekt maar vinden de meiden van exit reizen een betere deal! uitstekend dus!

Madeleine in 2016 over ons op Facebook