American Football

National Football League

​​American Football is zeker dé populairste sport in de Verenigde Staten. De Super Bowl laat goed zien hoe de sport leeft onder de Amerikanen. Elk jaar wordt de hoogste klasse, de National Football League (NFL), groots afgesloten met de Super Bowl. Het afgelopen jaar keken ruim 110 miljoen Amerikanen naar de NFL finale. Kaartjes verkrijgen voor een American Football wedstrijd is een stuk lastiger dan voor een honkbalwedstrijd, en daarnaast ook een stuk duurder. Voor elke American Football liefhebber is het natuurlijk een must om een keer een wedstrijd te bezoeken. De show, de sfeer en de hele ambiance is een geweldige ervaring!

Wij helpen jou graag op weg!

Elke wedstrijd van de New York Giants is uitverkocht. De wachtlijst voor een seizoenkaart is 15 jaar! ‘Goedkope’ tickets beginnen bij $ 100 tot $ 130. Tickets kunnen via deze link besteld worden.

Ben jij één van de gelukkige met een kaartje? Als Amerika-specialist helpen wij je graag op weg met een voordelig vliegticket, verblijf en bijvoorbeeld een huurauto! Neem direct contact met ons op via info@exit-reizen.nl of bel. 0314-375666.

TIP

Benieuwd naar de spelregels en uitleg over American football? Bekijk deze link hieronder en zorg dat je op de hoogte bent over American Football.