• Reisgids
  • Contact
  • Over Exit Reizen
Bel Exit Reizen 0314 375 666
Binnen één werkdag jouw email beantwoord info@exit-reizen.nl
Steden

Amarillo

Meer Texas dan dit wordt het bijna niet! Amarillo is de perfecte plek om zelfs in een korte tijd het echte Texas te beleven. Van canyons tot oude Cadillacs en gigantische steaks tot indrukwekkende landschappen. De stad is een droom voor de liefhebbers van het Wilde Westen. De omgeving wordt dan ook vaak gebruikt als locaties voor films, waaronder Indiana Jones!

Bekijk ons reisaanbod

Palo Duro Canyon State Park

Geen reis naar Amarillo is compleet zonder te stoppen bij het spectaculaire Palo Duro Canyon State Park, zo’n 40 kilometer ten zuiden van Amarillo. De canyon, de op een na grootste van het land na de Grand Canyon, biedt onvergetelijke mooi uitzicht en mogelijkheden voor openluchtrecreatie met zijn 50 kilometer aan wandel-, fiets- en ruiterpaden. Het schilderachtige landschap en dieren in het wild maken het park een ideale plek voor fotografie en vogels kijken.

American Quarter Horse Hall of Fame & Museum

Paardenfans opgelet: Het American Quarter Horse Hall of Fame & Museum toont de kleurrijke geschiedenis van 's werelds meest populaire paardenras en de mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in zijn geschiedenis. Steeds veranderende, unieke tentoonstellingen zijn hier het hele jaar door te zien. Of je nu een ervaren paardenshowveteraan bent, een fan bent van paardenrennen, zelf een paard bezit, of gewoon iemand bent die ervan droomt ooit een paard te bezitten, dan ben je hier op je plek. Mis niet de Quarter Horse Outfitters in de Hall of Fame & Museum voor allerlei items voor de paardenliefhebber.

Route 66 

Als een van de iconische stops langs deze beroemde snelweg, biedt Amarillo reizigers een unieke mix van nostalgie en moderniteit. Langs de Route 66 in Amarillo kunnen bezoekers genieten van historische bezienswaardigheden, zoals de Cadillac Ranch, waar oude auto's als kunstwerken in het zand zijn begraven, en de beroemde Big Texan Steak Ranch, waar moedige eters de uitdaging van een 72-ounce steak kunnen aangaan.

Hotelklasse en vanafprijs zijn aangepast op basis van jouw pakketkeuze
We hebben de bestemmingen van je reis aangepast