Keystone Colorado

Ervaar het alpine gevoel

  • Winterwonderland
    Winterwonderland
  • Summer vibes
    Summer vibes

Keystone Colorado

Wanneer je op zoek bent naar het “alpine“ gevoel dan moet je in dit bergstadje, genesteld in een vallei zijn. Keystone biedt in elk seizoen voor ieder wat wils. Van een prachtig uitzicht op de bergen van Dercum Mountain, tot het schilderachtige River Run Village in het hart van Keystone. 

Things to do

1. Hiking – probeert u de Loveland Pass, Hoosier Pass bij Breckenridge, de Colorado Trail, Mohwk Lakes en Sapphire Point by Swan Mountain. Zoek naar wilde bloemen tijdens uw wandelingen, u zal er genoeg vinden.

2. Horseback Riding – Keystone Stables biedt een aantal verschillende buitenritten op loopafstand van veel accommodaties.

3. Boerenmarkten – Krijg wat van het lokale bergstadgevoel en geniet van verse producten, kunst, eten en handgemaakte goederen!

4. Gondola Rides – deze nemen je mee naar Dercum Mountain voor een spectaculair uitzicht.

5. Fishing – houdt u van vissen en wilt u de rust ervaren. Probeer Lake Dillon Marina, de Snake River of vele andere kleinere meren en beekjes in de omgeving. Keystone Lake is een geweldige plek voor kinderen om te oefenen.


Omgeving

Keystone kent 5 hoofdgebieden; East Keystone, River Run Village, Mountain House Base Area, Lakeside Village en Keystone Ranch. Elk gebied biedt specifieke kenmerken en voorzieningen om aan uw individuele behoeften te voldoen.

River Run Village is het hart van Keystone Resort. Omgeven door een overvloed aan accommodaties, winkels en restaurants. River Run is perfect voor mensen die gemakkelijk toegang willen tot skiën, activiteiten, restaurants en winkels zonder in een auto te hoeven springen.
Er is vertier genoeg, vele festivals, wedstrijden, bands en meer kunt u verwachten tijdens de zomer- en wintermaanden.

East Keystone ligt ongeveer 1.6 km ten oosten van River Run Village en biedt een rustigere ontsnapping naar het Keystone Resort-gebied dan de meeste andere gebieden. Deze buurt, genesteld in de bomen en met een spectaculair uitzicht, is gemakkelijk te bereiken met een pendelbus en is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een rustig uitje met het gezin zonder al het gedoe van de meeste steden.

Mountain House base area
Dit gebied was oorspronkelijk de basis van Keystone Resort en het resulteert erin dat er een overvloed is aan accommodaties op loopafstand.

Keystone Lakeside Village
Is gelegen naarst het Keystone Conference Centre en is een van de mooiste plekken om het hele jaar door te verblijven. Tijdens de zomermaanden is het de thuisbasis van het Taste of Keystone voedselfestival, 4th of july fireworks en meer. U kunt hier ook uitstekend waterfietsen en kanoën. Het wordt omgeven door winkels en restaurants en is een grote trekpleister tijdens ieder seizoen.

Keystone Ranch
De thuisbasis van 2 18-holes golfbanen van wereldklasse, wordt voornamelijk bevolkt met privéwoningen en biedt uitzichten en landschappen die alleen wedijveren met enkele van de wildernisgebieden van Colorado.


Wildlife Colorado
Wildlife Colorado

Klimaat

De zomers van Keystone zijn comfortabel echter daarentegen zijn de winters lang, ijskoud en besneeuwd. Een perfect klimaat voor een geweldige skivakantie!

Perfect klimaat voor ultieme wintersport
Perfect klimaat voor ultieme wintersport