Vacatures Exit Reizen

Kom werken bij dé Amerika- en Canada-specialist!
Hier vind je onze actuele vacatures.

Reisadviseur (39 uur per week, M/V)

Exit Reizen is al meer dan 25 jaar groot in het organiseren van vakanties naar Noord-Amerika en op zoek naar nieuw talent!

Wegens uitbreiding van ons team is er ruimte voor een gemotiveerde reisadviseur.

Als reisadviseur help je onze klanten met het samenstellen van hun droomvakantie! Je geeft informatie, verleent gedegen advies over onze reizen en stelt uit ons veelzijdige inkoopaanbod zelfstandig pakketreizen op maat samen. Ook help je bij het samenstellen van website en Social Media publicaties, die bijdragen aan het bereiken van potentiële klanten. De klant staat bij Exit Reizen centraal en jij zorgt dat deze de beste service krijgt, waarbij je het commerciële oogpunt zeker niet uit het oog verliest. Je doel is om droomvakanties te verkopen. Dit doe je doordat je goed kan inspelen op wensen van klanten waardoor je de ultieme reis, passend binnen het budget, weet samen te stellen. Daarnaast draag je proactief verbeteringen aan voor onze procedures, werkprocessen en onze websitecontent.

Functie-eisen:

• Je bent een teamplayer met minimaal MBO werk- en denkniveau

• Toeristische opleiding en affiniteit met VS en Canada is een pré

• Je werkt fulltime (min. 39 uur) en beschikbaar voor zaterdagdiensten

• Je bent commercieel ingesteld

• Je bent systeemtechnisch zeer sterk en schakelt snel tussen meerdere systemen, evt. heb je al gewerkt met een GDS (zoals Travelport, Sabre of Amadeus)

• Je spreekt uitstekend Nederlands en hebt goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)

• Je woont in de omgeving van 's-Heerenberg (max. 40 km enkele reis)

Is dit jouw droombaan? Stuur dan je sollicitatie (motivatie en volledige cv) per e-mail in via deze link.

Zorg dat al je persoonsgegevens op je cv vermeld staan, onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen. Wij nemen vanzelf contact met je op over de voortgang van je sollicitatie.