Vliegen met JetBlue

Amerikaanse luchtvaartmaatschappij

Non-stop met Jet Blue naar New York en Boston

Bij JetBlue hoeft u niet te kiezen tussen een geweldige ervaring en geweldige tarieven! 

Bel of mail ons voor een vrijblijvend voorstel voor onvergetelijke en betaalbare Citytrip New York en/of Boston met JetBlue. 

Lees hieronder meer over JetBlue.


Jet Blue is een Amerikaans luchtvaartmaatschappij, opgericht in New York in 2000, en vliegt op dit moment op 100 bestemmingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Vanaf 29 augustus 2023 gaat Jet Blue haar service uitbreiden met een non-stop verbinding vanaf New York naar Amsterdam en vanaf 20 september 2023 komt hier de verbinding Boston-Amsterdam bij. De verbinding wordt uitgevoerd met een Airbus 321 Long Range.

De luchtvaartmaatschappij heeft in 2020 de Tripadvisors Traveler’s Choice Award gewonnen en wordt gewaardeerd om het comfort in de vliegtuigen met daarbij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De luchtvaartmaatschappij is momenteel de zesde grootste luchtvaartmaatschappij in de VS en staat bekend om de meeste beenruimte in economy class, gratis WiFilive TV en on-demand entertainment in elke stoel, gratis snacks en frisdranken en een keuzemenu bij het samenstellen van uw maaltijd.

Naast de Economy zitplaatsen heeft u de keuze om uw plaatsen te upgraden naar een Even More Space seat. Klik hier voor meer informatie.

Het doel van JetBlue is om tegen 2040 netto nul koolstofemissies te bereiken en stelt daarbij duidelijke doelen. Zij hebben bewezen leidend te zijn met het behalen van de World Finance Sustainability Awards in 2022 voor Most Sustainable Company in the Major Airline Industry en Most Innovative Company in the Airline Industry en zijn nummer 3 op Fast Company's 2022 lijst van de 10 Most innovative Companies in Transportation.