Vliegen met JetBlue

Amerikaanse luchtvaartmaatschappij

Non-stop met Jet Blue naar New York en Boston

Bij JetBlue hoeft u niet te kiezen tussen een geweldige ervaring en geweldige tarieven! 

Bel of mail ons voor een vrijblijvend voorstel voor onvergetelijke en betaalbare Citytrip New York en/of Boston met JetBlue. 

Lees hieronder meer over JetBlue.


JetBlue is een relatief jonge Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, opgericht in New York in 2000, en vliegt op dit moment op 100 bestemmingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied, Canada, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Sinds augustus 2023 heeft JetBlue haar service uitgebreid met een non-stop verbinding vanaf New York naar Amsterdam v.v. en sinds september 2023 is hier de verbinding Boston-Amsterdam v.v. bijgekomen. De verbindingen naar Amsterdam worden uitgevoerd met een Airbus 321 Long Range.

JetBlue heeft in 2020 de Tripadvisors Traveler’s Choice Award gewonnen en wordt gewaardeerd om het comfort in haar vliegtuigen met daarbij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. JetBlue is momenteel de zesde grootste luchtvaartmaatschappij in de VS en staat bekend om de meeste beenruimte in economy class, gratis WiFi, live TV en on-demand entertainment in elke stoel, gratis snacks en frisdranken en een keuzemenu bij het samenstellen van uw maaltijd.

Op de transatlatische vluchten biedt JetBlue Economy zitplaatsen met pitch van ca. 84 cm en een eigen entertainmentscherm. Handig is om een headset mee te nemen. JetBlue biedt de mogelijkheid om te upgraden naar een Even More Space seat met een pitch van ca. 96 cm of naar de zeer ruime business class genaamd Mint met lie flat beds.

Het doel van JetBlue is om tegen 2040 netto nul koolstofemissies te bereiken en stelt daarbij duidelijke doelen. JetBlue heeft bewezen leidend te zijn met het behalen van de World Finance Sustainability Awards in 2022 voor Most Sustainable Company in the Major Airline Industry en Most Innovative Company in the Airline Industry en JetBlue is nummer 3 op Fast Company's 2022 lijst van de 10 Most innovative Companies in Transportation.