Aiken's Lodge

Het Aiken's Lodge is een rustig gelegen motel in het historische centrum van Kanab. Op loopafstand vindt u enkele lokale winkels en restaurants. Als extra service wordt er vanaf 7 uur 's morgens gratis thee en koffie aangeboden in de lobby. 

Wij raden het Aiken's Lodge hotel vooral aan omdat dit motel perfect op de route ligt naar verschillende Nationale Parken, te weten: Zion, Bryce Canyon en de North Rim van de Grand Canyon. 

Voor een prettig verblijf op een ideale locatie kiest u voor de Aiken's Lodge. 

Eenvoudige kamers

De Aiken's Lodge kamers beschikken over een double- of queen bed. De eenvoudige kamers beschikken over een kabel tv, een koelkast, temperatuurregeling en een eigen badkamer met een haardroger.

Buiten Zwembad

Dit zwembad is perfect om even bij te komen van een drukke dag. Het zwembad is geopend van midden mei tot eind september. Gasten kunnen gebruikmaken van de ligbedden bij het zwembad.

Faciliteiten

Voor de gasten is er op het terrein een wasserette beschikbaar. In de lobby van het hotel wordt dagelijks thee en koffie aangeboden. Tevens biedt het Aiken's Lodge hulp bij tickets en uitstapjes.


In de omgeving:

Het Aiken's Lodge in Kanab bevindt zich in het historische centrum van Kanab, op circa 30 mijl van Zion National Park, circa 80 mijl van Bryce Canyon National Park en circa 80 mijl van de Grand Canyon.


Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Verwarming

Verwarming

Telefoon

Telefoon

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

Buitenzwembad

Buitenzwembad

Er is een eenvoudig ontbijt bij de overnachting inbegrepen.

Ontbijt inclusief

Kopieerapparaat

Kopieerapparaat

Fax

Fax

Wasservice

Wasservice

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Er is een gratis eenvoudig ontbijt bij de overnachting inbegrepen.

In Kanab bevindt zich het Coral Pink Sand Dunes State Park. Dit hele park bestaat uit duinen met roze / rood zand. Het is in het hele park mogelijk om te gaan hiken.  

Zion National Park

In Zion National Park vint u vele grotten, canyons en diepe valleien. Het park ligt in het zuidwesten van de staat Utah. U kunt hier vele mooie wandelroutes volgen zoals, Angel’s Landing, Grotto en Obversation Point. Zion Canyon is een ravijn uitgeslepen door de Virgin River (een favoriete plek voor de bezoekers van dit park), op deze plek vindt u tevens een bijzondere flora en fauna.

Volg de paden die door de oorspronkelijke indianen en later ook de pioniers werden betreden. Bewonder de massieve zandstenen rotsformaties die afsteken tegen de blauwheldere hemel in beige, roze en rood.Zion National Park is een adembenemend natuurreservaat. Het park beschikt over diverse plant- en diersoorten zoals herten, hagedissen en de gevlekte bosuil.

Grand Canyon

De Grand Canyon is samen met de Colorado River één van ‘s werelds meest favoriete vakantiebestemmingen. De grootsheid van de Grand Canyon is bij de eerste aanblik altijd overweldigend, u zult begrijpen waarom dit tot wordt gezien als één van de grootste natuurlijke wereldwonderen. De diepte, uitgestrektheid en prachtige kleurrijke rotspartijen maken dit tot een uniek Park. U vindt Grand Canyon N.P. in de staat Arizona, het is opgedeeld in de North, South en Inner Rim, u kunt hier een bezoek brengen aan verschillende observatiepunten

de drukte van de Grand Canyon is voornamelijk aan de zuidzijde. Een rustigere Grand Canyon beleving vindt u aan de noordzijde. Moeilijker te bereiken, dus minder toeristisch. Aanmerkelijk koeler is het hier ook dan aan de zuidzijde. Aanrader!

Buckskin Gulch

Buckskin Gulch is een prachtige plek om naartoe te wandelen.