Ervaringen Exit Reizen

Dit vinden onze reizigers van ons!

Deel uw ervaringen!

Natuurlijk zijn wij blij met uw reactie en horen wij graag uw reiservaringen. Zo’n tien jaar geleden kregen we nog regelmatig een kaartje vanaf een vakantieadres (dit mag uiteraard nog steeds, leuk!), tegenwoordig gaat eigenlijk alles digitaal en/of telefonisch.

Hoe dan ook; uw reisverslagen, reisblogs en/of fotoalbums zijn van harte welkom en zullen wij met veel plezier bekijken. Een kleine selectie van de aan ons toegestuurde ervaringen vindt u op deze pagina terug.

Ook via onze diverse social media kunt u uw reiservaringen met ons en onze Amerika-fans delen of teruglezen:

Facebook
Google



Niet tevreden? Uw feedback stellen wij zeer op prijs, ook wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over onze dienstverlening. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk om ons hierover schriftelijk op de hoogte te stellen (per post of e-mail, klik hier). Wij nemen uw schrijven dan graag in behandeling en zullen u hierover op korte termijn contacteren.

Volgende keer kiezen wij weer voor Exit Reizen

Dag Bianca Loskamp,

Even een terugkoppeling.

Wij zijn gisteren terug gekomen van 32 dagen rondreis West USA en hebben erg genoten.

De bij Exit geboekte vluchten en huurauto waren erg goed geregeld. De vluchten sloten prima op elkaar aan en er was voldoende overstaptijd in Chicago.

Met name de terugvlucht LA naar München was zeer relaxed en met een korte terugvlucht naar Amsterdam een erg goede combinatie.

De aanbieding met een ruime huurauto met navigatie was top.

Erg bedankt voor de goede zorg en service.

Met vriendelijke groet Gert en Ria Brinkman

PS. De volgende keer kiezen wij weer voor Exit Reizen!

Top geregeld!

Beste Esli,

Graag delen wij onze ervaringen met de combi-reis die jullie in elkaar gezet hebben naar New York, Fort Myers en Miami incl. trouwpakket.

Het was in 1 woord waanzinnig!
Alles was top geregeld, zowel de vluchten als de hotels.

Het toppunt was natuurlijk het trouwpakket en het trouwen op het strand in Miami. Alles was op en top verzorgd.

Wij zelf hadden dit nooit voor hetzelfde bedrag geregeld gekregen.

We willen jou en jouw team ontzettend bedanken!

Groetjes,

Jordi en Tamara Meulenberg

(16 oktober 2018)

In 1 woord waanzinnig!

Fantastische reis

Aan de medewerkers van Exit-Reizen BV!

Django, Esli en alle betrokken medewerkers bij onze derde grote reis door Amerika, met deze keer ook een stukje Canada.

Jullie zijn er weer in geslaagd een fantastische reis voor ons te organiseren. Alle hotels kregen een ruime voldoende en er waren zelfs drie tienen bij. (Hyatt House in Seattle, waar wij de grootste suite van het hotel kregen, Motel Harbourview in Tofino, met prachtig uitzicht over de jachthaven, de binnenzee en de bergen en Great Northern in Helena, een klassiek stijlvol BW Hotel. Bovendien vielen er meer negens en achten dan zevens. (Sorry, maar wij komen beiden uit het onderwijs)

Ook hebben jullie enkele plaatsjes veranderd, die ik had voorgesteld en ter plekke begrepen wij precies waarom. Jullie kennis over de plaatselijke situatie heeft hier waarschijnlijk bij geholpen.

Net als de vorige keren waren jullie vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam en efficiënt in het oplossen van vragen en problemen.

Bovendien bleef de prijs redelijk en voor ons aantrekkelijk! Wij zouden onze laatste tien dus aan jullie willen geven!

Door onze leeftijd gaan wij ons nu wat meer op onontdekte plekjes van Europa richten, maar als Amerika nog een keer om de hoek komt kijken, weten wij jullie zeker te vinden.

Nogmaals onze dank,

Linda en Frits 

(9 oktober 2018)

Genoten van de reis naar Florida

Beste Sandra,

We zijn weer terug van onze reis naar Florida. We hebben echt genoten. Graag willen wij bij deze je nog hartelijk bedanken voor het regelen van de hotels. Ze waren top, met op het laatst een echt tophotel.

Nogmaals super bedankt, en we weten jullie te vinden voor een volgende reis!

Met vriendelijke groeten,

Niek en Angela 

(20 augustus 2018)

Onvergetelijke reis

Goedemiddag medewerkers van Exit-Reizen,

Wij zijn afgelopen nacht thuis gekomen van een onvergetelijke reis door het westen van de U.S.A. die wij samen met jullie hebben samengesteld. Wij willen jullie graag hiervoor bedanken. Ook voor de parate service toen bleek dat er door bosbranden, naar een alternatief gezocht moest worden.

Dank voor alles en zéker tot een volgende keer!

Jeroen  

(21 augustus 2018)

Schitterende reis

Goede Morgen Sandra en collega’s,

We zijn nu ongeveer een maand terug van Hawai’i. Ondanks het minder goede weer (veel regen,zit de Kilauea daar misschien voor iets tussen?) hebben we een schitterende reis gehad en zeker ook dank zij jullie.

Het is dus hoog tijd om jullie te bedanken voor de piekfijne organisatie van onze reis. De hotels waren uitstekend zowel qua ligging als comfort en overal geweldige WIFI.

Ook van de huurwagens waren we tevreden, behoudens een mankementje aan één van de wagens waar de “Power Plug” niet werkte zodat we de GPS niet konden opladen. Een groot voordeel was dat we steeds dezelfde wagen (Wrangler Jeep) hadden, zodat we niet telkens opnieuw moesten uitzoeken hoe alles werkte.

Nogmaals heel erg bedankt, we zullen niet nalaten om jullie bij vrienden aan te bevelen indien Hawai’i of US bestemmingen aan de orde zijn.

Beste groeten.

Roger en Marleen

(12 mei 2018)

Perfect door jullie geregeld!

Beste Bianca,

Ik heb al meerdere malen op het punt gestaan om een mail te sturen, maar iedere x kwam het er niet van, nu eindelijk wel even tijd er voor.
Wij hebben in september vorig jaar via exit onze lang gekoesterde rondreis mogen maken door het westen van Amerika.
Wij hebben een geweldige vakantie gehad, mede omdat het perfect door jullie was geregeld kwa hotelboekingen etc.
Daarvoor dank !!

Bij een volgende vakantie naar Amerika zullen wij dit zeker weer via exit reizen laten regelen.

Met vriendelijke groet,

Monique en Rob

(14 januari 2018)

Geweldige vakantie!

Informatie duidelijk en compleet

Bianca,

Wij zijn gisteren terug gekomen van onze geweldige vakantie op Hawaii.
Het is allemaal goed verlopen.
Bedankt voor het goede regelen van de accommodaties, vliegreizen, autohuur etc.
Niks op aan te merken. Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen; informatie was duidelijk en compleet.

Met vriendelijk groeten,

(27 juli 2017)

"Niks op aan te merken"

Topvakantie

Aloha Sandra,

Ik wilde je even laten weten dat we een topvakantie hebben gehad. Alle hotels waren prima en deze vak ook voor het eerst Uber gebruikt wat ook super werkt. Konden de vlucht van big island naar Oahu nog veranderen ( zonder kosten ) door idd bij aankomst op BI meteen naar de balie te gaan. Uiteindelijk vlogen we om ongeveer 1 uur dus dat was helemaal goed.

Bij deze dus bedankt weer voor alles en we weten je te vinden :-D ( stuur ook nog steeds mensen door en dan altijd naar jou ! )

Groet Peter en Nicole (7 juli 2017)

'... bedankt weer voor alles...'

Willen jullie bedanken voor alle goede zorgen

Goedemorgen Sandra,

Wij zijn gisteren thuisgekomen van onze prachtige reis in Amerika. Wij willen jullie bedanken voor alle goede zorgen, begeleiding en de correcte afhandeling van alles wat voor deze reis nodig was. Mochten wij in de toekomst wederom richting Amerika of Canada willen reizen komen we zeker bij jullie terug.

Met vriendelijke groet,

Nick en Monique (3 juli 2017)

Grote pluim

Hallo Bianca,

We zijn weer terug van het mooie Las Vegas. Het was mooi, prachtig, geweldig en het voldeed precies aan de verwachting die wij hadden van Las Vegas…Het hotel La Tropicana was perfect. De ligging, de aardige mensen, de kamers, het eten gewoon niets op aan te merken. Bij vragen was men altijd direct bereid om de helpende hand toe te reiken. Kortom; een hele grote pluim voor jullie goede keus/aanbieding. Zodra wij weer naar Amerika willen zullen wij zeer zeker weer gebruik maken van jullie diensten!

Bedankt en groetjes

Harriet (6 maart 2017)


'... zeker weer gebruik maken van jullie diensten'

Geweldige vakantie gehad

Geachte mevrouw Visser,

Het was echt een fantastische reis! Mede door de mooie hotels ! Echte aanraders alle door jullie aanbevolen hotels! Alle hotels waren echt ontzettend goed, perfect schoon en netjes! Wij hebben echt een geweldige vakantie gehad! New York was het hotel klein, maar dat is logisch voor die prijs ook, de buurt was geweldig en veilig.

Ik wilde dit echt nog even laten weten. De autoservice was ook perfect, we mochten ter plekke een auto uitkiezen!

Met vriendelijke groet,

Sylvia (1 juli 2016) 

'hotels (..) ontzettend goed'

Al vele reizen geboekt

" Al vele reizen geboekt via exit reizen, altijd uitermate tevreden geweest. Iedereen altijd even aardig en behulpzaam en soms is alles al geboekt maar vinden de meiden van exit reizen een betere deal! Uitstekend dus!"

Madeleine via Facebook (19 juni 2016)


Alles super goed geregeld

" Net terug van New york, en een rondreis door Florida, en alles super goed geregeld door exit-reizen. Als ik vragen had, hoefde ik maar te mailen, en of te bellen,en ik werd geholpen. Super!! Een volgende keer, zou ik zeker weer hier mijn reis boeken. Bedankt voor jullie goede zorgen!"

Ingrid via Facebook (5 mei 2017)

facebook

mooi, prachtig, geweldig

Het was mooi, prachtig, geweldig en het voldeed precies aan de verwachting die wij hadden van Las Vegas

Harriet

"jullie bedanken voor alle goede zorgen"

En de correcte afhandeling van alles wat voor deze reis nodig was. (..) in de toekomst (..) komen we zeker bij jullie terug.

Monique