Ervaringen Exit Reizen

Dit vinden onze reizigers van ons!

Deel uw ervaringen!

​Natuurlijk zijn wij blij met uw reactie en horen wij graag uw reiservaringen. Zo’n tien jaar geleden kregen we nog regelmatig een kaartje vanaf een vakantieadres (dit mag uiteraard nog steeds, leuk!), tegenwoordig gaat eigenlijk alles digitaal en/of telefonisch.

Hoe dan ook; uw reisverslagen, reisblogs en/of fotoalbums zijn van harte welkom en zullen wij met veel plezier bekijken. Een kleine selectie van de aan ons toegestuurde ervaringen vindt u op deze pagina terug.

Ook via onze diverse social media kunt u uw reiservaringen met ons en onze Amerika-fans delen of teruglezen:

Facebook
Google



Niet tevreden? Uw feedback stellen wij zeer op prijs, ook wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over onze dienstverlening. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk om ons hierover schriftelijk op de hoogte te stellen (per post of e-mail, klik hier). Wij nemen uw schrijven dan graag in behandeling en zullen u hierover op korte termijn contacteren.

Een fantastische reis gemaakt

Hallo mensen van Exit-reizen,

Twee weken geleden zijn wij terug gekomen van een drieweekse reis naar San Francisco en Hawaii.

Wij hebben met 4 personen een fantastische reis gemaakt en heel veel gezien van SF en 3 prachtige eilanden van Hawaii.

Mede door jullie advies is deze reis er één geworden om nooit meer te vergeten. Alles klopte. Hotelreserveringen, autohuur en vliegtickets. Eén keer konden wij niet gevonden in het systeem van Hawaii Airlines voor een vlucht tussen de eilanden. Maar dat werd ter plekke weer goedgemaakt door HA. Geen idee wat er niet goed was gegaan.

Hartelijk dank voor jullie adviezen, de prettige contacten en het regelen van deze reis.

Met vriendelijke groeten

Kees

(oktober 2019)

Alles liep gesmeerd

Beste Bianca,

Ik ben ondertussen al een paar dagen terug thuis van mn reis naar Amerika (reis : 09081039)

Het was een hele mooie en onvergetelijke belevenis en alles was perfekt geregeld (vluchten/hotels/huurauto).

Er is ook niets tegengevallen, geen problemen, geen accidenten, alles liep gesmeerd.

Ook die drop-off kosten die in eerste instantie bij aankomst in Phoenix Aalamo toch werden aangerekend (tegen de afspraken in) zijn uiteindelijk toch komen te vervallen, met dank aan uw vlugge tussenkomst.

Wat me vooral opvalt is dat Exit Reizen heel snelle en goeie service levert !

Ik wens Exit Reizen dan ook expliciet te bedanken voor deze mooie ervaring en zal niet nalaten reclame te maken voor Uw organisatie en jullie zeer goede service aan te prijzen. 

Mvg. Patrick 

(oktober 2019)

Perfect geregeld was via Exit!

Beste Sandra,

Gisteren zijn wij weer thuisgekomen van onze USA reis. Wij willen jou via deze mail even laten weten dat alles weer perfect geregeld was via Exit en dan met name door jou. De auto’s, de hotels en de excursie, alles verliep vlekkeloos. Ook de kwaliteit van het geheel was prima. Dat uiteindelijk onze verbindingsvlucht naar San Francisco op de terugreis werd geannuleerd en het geheel moest worden overgeboekt was wel effe balen maar zelfs dit werd prima en zeer welwillend opgelost door United.

Kortom weer een reis om op terug te kijken. Nogmaals dank voor jouw meedenken en regelen,

Namens alle deelnemers dank en vriendelijke groeten

André en Jolanda  

(september 2019)

Verliep vlekkeloos
Verliep vlekkeloos

Super route 66 reis

Beste,

Ik wou jullie graag laten weten dat we ondertussen veilig en wel terug in België zijn na een super route 66 reis. 
Alles is uiteindelijk prima verlopen.

De hotels en vluchten waren netjes geboekt en voldeden aan de verwachtingen. De reis was intensief, maar zeker de moeite waard. We hebben heel veel (verscheidenheid) gezien en heel erg genoten hiervan.
Ook de Auto was prima. Er was enkel het puntje met de Alamo drop-off fee, maar dat hebben jullie onmiddellijk geregeld.

Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede organisatie en de ondersteuning van jullie kant.
We zullen zeker Exit reizen opnieuw overwegen voor onze toekomstige reizen.

Misschien nog één kleine tip. Voor het Hotel Harrah’s in Laughlin is het eventueel aangewezen om een alternatief te overwegen.  Het hotel is wat verouderd en niet heel proper. Bovendien betaalt men “resort” tax (aangezien het een casino hotel is) en daar  heeft men over het algemeen niet veel aan na een lange dagreis en zeker gezien het feit dat we de volgende 2 dagen al in Las Vegas verbleven, was het ook een beetje een “spoiler”.
Eventueel ergens een overnachting in het nabije Kingsman zou een alternatief kunnen zijn.
Nu dit was onze persoonlijke mening. Andere mensen kunnen hier een ander idee over hebben.

Verder kan ik ook ook laten weten dat in bijna elke BW of BW plus (denk met uitzondering van ééntje, Flagstaff) het ontbijt inbegrepen was. Eénvoudig weliswaar, maar voldoende.
Goede keten die BW.

Met vriendelijke groeten,

Kurt 

(augustus 2019)

Goede organisatie en ondersteuning!
Goede organisatie en ondersteuning!

Geweldige reis (Rock the West)!

Goedendag Sandra en Django,

Net 2 dagen terug van een geweldige reis ( Rock the West ).

Samen met jullie hebben we de flydrive reis (Rock The West) aangepast. ( meer dagen op bepaalde plekken) en minder kilometers op een dag.

De prijs bleef redelijk en voor ons aantrekkelijk!

De bij Exit geboekte vluchten, huurauto en hotels waren erg goed geregeld.

De vluchten sloten prima op elkaar aan. Voldoende tijd bij overstappen.

Heen met Britsch Airways, terug met American Airlines. (American Airlines is top)

Met name de terugvlucht Denver/Dallas/Amsterdam was zeer relaxed.

Alle hotels kregen een ruime voldoende/goed. Het starthotel in Denver (Theatro 2 dagen) was helemaal top. Midden in de stad, met mogelijkheid om fietsen te lenen (gratis). Alleen ontbijt was erg duur. Dus in de stad ontbeten.

Rest van de hotels (11x) allemaal met goed ontbijt. (incl)

De huurauto (van Alamo) was helemaal top, we mochten kiezen uit 5 auto’s.

Gekozen voor een Suv JEEP Latitude.

Erg bedankt voor de goede zorg en service.

Een volgende reis (Canada) zal ik zeker weer bij Exit Reizen gaan boeken.

John

(Juli 2019)

P.s.: Deze review mogen jullie uiteraard plaatsen.

Goed geregeld!
Goed geregeld!

Exit Reizen is voor me dé VS en Canada specialist

Goedemorgen Sandra,

Een hele tijd geleden had ik al twee reizen geboekt bij Exit reizen. Dit was een reis naar Florida en een rondreis door het Westen van de VS. Dit is toen goed bevallen en op basis van deze positieve ervaring heb ik dit jaar weer een reis geboekt naar de VS. 10 dagen Florida gecombineerd met 5 dagen New York en 5 dagen Washington DC.

Exit Reizen is goed bereikbaar per telefoon en e-mail. Er werd goed met mij meegedacht en (aangepaste) voorstellen ontving ik dezelfde dag al. De medewerkers hebben zelf de reislocaties ook bezocht, bezitten de benodigde expertise en kunnen hierdoor een gedegen reisadvies geven. Ook bij evaluatie van de reis was er tijd voor een luisterend oor en nazorg. Exit Reizen is voor me dé VS en Canada specialist. Een volgende reis naar één van deze bestemmingen zal ik zeker weer bij Exit Reizen gaan boeken.

Roland 

(06 december 2018)

Volgende keer kiezen wij weer voor Exit Reizen

Dag Bianca Loskamp,

Even een terugkoppeling.

Wij zijn gisteren terug gekomen van 32 dagen rondreis West USA en hebben erg genoten.

De bij Exit geboekte vluchten en huurauto waren erg goed geregeld. De vluchten sloten prima op elkaar aan en er was voldoende overstaptijd in Chicago.

Met name de terugvlucht LA naar München was zeer relaxed en met een korte terugvlucht naar Amsterdam een erg goede combinatie.

De aanbieding met een ruime huurauto met navigatie was top.

Erg bedankt voor de goede zorg en service.

Met vriendelijke groet Gert en Ria 

PS. De volgende keer kiezen wij weer voor Exit Reizen!
(2 november 2018)

Top geregeld!

Beste Esli,

Graag delen wij onze ervaringen met de combi-reis die jullie in elkaar gezet hebben naar New York, Fort Myers en Miami incl. trouwpakket.

Het was in 1 woord waanzinnig!
Alles was top geregeld, zowel de vluchten als de hotels.

Het toppunt was natuurlijk het trouwpakket en het trouwen op het strand in Miami. Alles was op en top verzorgd.

Wij zelf hadden dit nooit voor hetzelfde bedrag geregeld gekregen.

We willen jou en jouw team ontzettend bedanken!

Groetjes,

Jordi en Tamara 

(16 oktober 2018)

In 1 woord waanzinnig!
In 1 woord waanzinnig!

Fantastische reis

Aan de medewerkers van Exit-Reizen BV!

Django, Esli en alle betrokken medewerkers bij onze derde grote reis door Amerika, met deze keer ook een stukje Canada.

Jullie zijn er weer in geslaagd een fantastische reis voor ons te organiseren. Alle hotels kregen een ruime voldoende en er waren zelfs drie tienen bij. (Hyatt House in Seattle, waar wij de grootste suite van het hotel kregen, Motel Harbourview in Tofino, met prachtig uitzicht over de jachthaven, de binnenzee en de bergen en Great Northern in Helena, een klassiek stijlvol BW Hotel. Bovendien vielen er meer negens en achten dan zevens. (Sorry, maar wij komen beiden uit het onderwijs)

Ook hebben jullie enkele plaatsjes veranderd, die ik had voorgesteld en ter plekke begrepen wij precies waarom. Jullie kennis over de plaatselijke situatie heeft hier waarschijnlijk bij geholpen.

Net als de vorige keren waren jullie vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam en efficiënt in het oplossen van vragen en problemen.

Bovendien bleef de prijs redelijk en voor ons aantrekkelijk! Wij zouden onze laatste tien dus aan jullie willen geven!

Door onze leeftijd gaan wij ons nu wat meer op onontdekte plekjes van Europa richten, maar als Amerika nog een keer om de hoek komt kijken, weten wij jullie zeker te vinden.

Nogmaals onze dank,

Linda en Frits 

(9 oktober 2018)

Genoten van de reis naar Florida

Beste Sandra,

We zijn weer terug van onze reis naar Florida. We hebben echt genoten. Graag willen wij bij deze je nog hartelijk bedanken voor het regelen van de hotels. Ze waren top, met op het laatst een echt tophotel.

Nogmaals super bedankt, en we weten jullie te vinden voor een volgende reis!

Met vriendelijke groeten,

Niek en Angela 

(20 augustus 2018)

Onvergetelijke reis

Goedemiddag medewerkers van Exit-Reizen,

Wij zijn afgelopen nacht thuis gekomen van een onvergetelijke reis door het westen van de U.S.A. die wij samen met jullie hebben samengesteld. Wij willen jullie graag hiervoor bedanken. Ook voor de parate service toen bleek dat er door bosbranden, naar een alternatief gezocht moest worden.

Dank voor alles en zéker tot een volgende keer!

Jeroen  

(21 augustus 2018)

Schitterende reis

Goede Morgen Sandra en collega’s,

We zijn nu ongeveer een maand terug van Hawai’i. Ondanks het minder goede weer (veel regen,zit de Kilauea daar misschien voor iets tussen?) hebben we een schitterende reis gehad en zeker ook dank zij jullie.

Het is dus hoog tijd om jullie te bedanken voor de piekfijne organisatie van onze reis. De hotels waren uitstekend zowel qua ligging als comfort en overal geweldige WIFI.

Ook van de huurwagens waren we tevreden, behoudens een mankementje aan één van de wagens waar de “Power Plug” niet werkte zodat we de GPS niet konden opladen. Een groot voordeel was dat we steeds dezelfde wagen (Wrangler Jeep) hadden, zodat we niet telkens opnieuw moesten uitzoeken hoe alles werkte.

Nogmaals heel erg bedankt, we zullen niet nalaten om jullie bij vrienden aan te bevelen indien Hawai’i of US bestemmingen aan de orde zijn.

Beste groeten.

Roger en Marleen

(12 mei 2018)

Perfect door jullie geregeld!

Beste Bianca,

Ik heb al meerdere malen op het punt gestaan om een mail te sturen, maar iedere x kwam het er niet van, nu eindelijk wel even tijd er voor.
Wij hebben in september vorig jaar via exit onze lang gekoesterde rondreis mogen maken door het westen van Amerika.
Wij hebben een geweldige vakantie gehad, mede omdat het perfect door jullie was geregeld kwa hotelboekingen etc.
Daarvoor dank !!

Bij een volgende vakantie naar Amerika zullen wij dit zeker weer via exit reizen laten regelen.

Met vriendelijke groet,

Monique en Rob

(14 januari 2018)

Geweldige vakantie!
Geweldige vakantie!

Informatie duidelijk en compleet

Bianca,

Wij zijn gisteren terug gekomen van onze geweldige vakantie op Hawaii.
Het is allemaal goed verlopen.
Bedankt voor het goede regelen van de accommodaties, vliegreizen, autohuur etc.
Niks op aan te merken. Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen; informatie was duidelijk en compleet.

Met vriendelijk groeten,

(27 juli 2017)

"Niks op aan te merken"
"Niks op aan te merken"

Topvakantie

Aloha Sandra,

Ik wilde je even laten weten dat we een topvakantie hebben gehad. Alle hotels waren prima en deze vak ook voor het eerst Uber gebruikt wat ook super werkt. Konden de vlucht van big island naar Oahu nog veranderen ( zonder kosten ) door idd bij aankomst op BI meteen naar de balie te gaan. Uiteindelijk vlogen we om ongeveer 1 uur dus dat was helemaal goed.

Bij deze dus bedankt weer voor alles en we weten je te vinden :-D ( stuur ook nog steeds mensen door en dan altijd naar jou ! )

Groet Peter en Nicole (7 juli 2017)

'... bedankt weer voor alles...'
'... bedankt weer voor alles...'

Willen jullie bedanken voor alle goede zorgen

Goedemorgen Sandra,

Wij zijn gisteren thuisgekomen van onze prachtige reis in Amerika. Wij willen jullie bedanken voor alle goede zorgen, begeleiding en de correcte afhandeling van alles wat voor deze reis nodig was. Mochten wij in de toekomst wederom richting Amerika of Canada willen reizen komen we zeker bij jullie terug.

Met vriendelijke groet,

Nick en Monique (3 juli 2017)

Grote pluim

Hallo Bianca,

We zijn weer terug van het mooie Las Vegas. Het was mooi, prachtig, geweldig en het voldeed precies aan de verwachting die wij hadden van Las Vegas…Het hotel La Tropicana was perfect. De ligging, de aardige mensen, de kamers, het eten gewoon niets op aan te merken. Bij vragen was men altijd direct bereid om de helpende hand toe te reiken. Kortom; een hele grote pluim voor jullie goede keus/aanbieding. Zodra wij weer naar Amerika willen zullen wij zeer zeker weer gebruik maken van jullie diensten!

Bedankt en groetjes

Harriet (6 maart 2017)

'... zeker weer gebruik maken van jullie diensten'
'... zeker weer gebruik maken van jullie diensten'

Geweldige vakantie gehad

Geachte mevrouw Visser,

Het was echt een fantastische reis! Mede door de mooie hotels ! Echte aanraders alle door jullie aanbevolen hotels! Alle hotels waren echt ontzettend goed, perfect schoon en netjes! Wij hebben echt een geweldige vakantie gehad! New York was het hotel klein, maar dat is logisch voor die prijs ook, de buurt was geweldig en veilig.

Ik wilde dit echt nog even laten weten. De autoservice was ook perfect, we mochten ter plekke een auto uitkiezen!

Met vriendelijke groet,

Sylvia (1 juli 2016) 

Al vele reizen geboekt

" Al vele reizen geboekt via exit reizen, altijd uitermate tevreden geweest. Iedereen altijd even aardig en behulpzaam en soms is alles al geboekt maar vinden de meiden van exit reizen een betere deal! Uitstekend dus!"

Madeleine via Facebook (19 juni 2016)


Alles super goed geregeld

" Net terug van New york, en een rondreis door Florida, en alles super goed geregeld door exit-reizen. Als ik vragen had, hoefde ik maar te mailen, en of te bellen,en ik werd geholpen. Super!! Een volgende keer, zou ik zeker weer hier mijn reis boeken. Bedankt voor jullie goede zorgen!"

Ingrid via Facebook (5 mei 2017)

facebook
facebook

mooi, prachtig, geweldig

Het was mooi, prachtig, geweldig en het voldeed precies aan de verwachting die wij hadden van Las Vegas

Harriet

"jullie bedanken voor alle goede zorgen"

En de correcte afhandeling van alles wat voor deze reis nodig was. (..) in de toekomst (..) komen we zeker bij jullie terug.

Monique