Elk and Avenue Hotel Banff

​Het Elk and Avenue Hotel ligt in het centrum van Banff, in Banff National Park. Hier bent u omringd door de Rocky Mountains en in de buurt van het hotel kunt u verschillende wandel- en fietstochten maken. Ook ligt de Banff Gondola en Lake Cruise op een paar minuten afstand. ​

​​’s Avonds kunt u casual dineren bij Ricky’s All Day Grill. En onder het hotel ligt een parkeergarage waar u de auto kunt parkeren.

Kamer

De kamers zijn comfortabel en o.a. voorzien van een televisie, koffiezetapparaat en een badkamer.

Lobby

​In de ruime en huiselijke lobby van het hotel vindt u verschillende zithoeken en een grote open haard.

Winter

In de winter is dit een ideaal hotel voor uw wintersportvakantie. In het Banff National Park bevinden zich 3 resorts waar u kunt skiën, snowboarden of gewoon genieten van de sneeuw.


​Het hotel ligt in het centrum van Banff, in het hart van Banff National Park en de Canadian Rockies. 


Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

U kunt op de kamer uw eigen kop thee maken.

Waterkoker in de kamer

Bar

Bar

Bubbelbad

Bubbelbad

Restaurant

Restaurant

Sauna

Sauna

Banff Gondola

Neem de gondola naar de top van Sulphur Mountain en vergeet dan zeker uw fotocamera niet. Op de top heeft u een prachtig uitzicht over 6 bergketens. Indien u dit wenst, kunt u vanaf hier een 1 km lange wandeling maken naar het Cosmic Ray Station National Historic Site en het Sanson's Peak Meteorological Station.

Skiën in Banff

In de winter kunt u perfect skiën of snowboarden op Mount Norquay. Deze skipiste ligt op ongeveer 10 minuten rijden met een shuttlebus vanaf Banff en is geschikt voor de beginner, als ook voor de gevorderden. Mount Norquay behoort samen met Lake Louise en Sunshine Village tot één van de mooiste ski-gebieden van Canada.

Banff National Park

Banff National Park is het eerste Nationale Park dat in Canada is opgericht. Het park is ruim 6641 km2 groot met valleien, bergen, gletsjers, bossen en rivieren. In 1883 ontdekten 3 spoorwegarbeiders de warme bronnen , de spoorwegmaatschappij heeft er vervolgens een natuurpark van gemaakt. U kunt rond Banff mooie wandelingen maken, o.a. via de Hoodo Trail en Fenland Trial of u huurt een mountainbike en gaat zo de omgeving verkennen. Banff National Park is in het noorden verbonden door de Icefield Parkway met het Jasper National Park.