Clearwater Lodge Clearwater (Canada)

The Clearwater Lodge ligt circa 2 kilometer van Dutch Lake. Met het Wells Gray Provincial Park en The North Thompson River in de buurt, zijn er tal van activiteiten in de buurt te ondernemen zoals raften, kanoën, wandelen en vissen.

In het hotel kunt u dineren in het Gateway Grill Restaurant.


Ruime kamer

De kamers zijn ruim en voorzien van een televisie en een kitchenette. Een aantal kamers heeft een prachtig uitzicht op de bergen of beschikken over een balkon / patio. 

Binnenzwembad / hot tub

Geniet na een leuke dag ​van de hot tub, sauna of binnenzwembad. 

Outdoor activiteiten

​De mooie omgeving leent zich bij uitstek voor tal van outdoor activiteiten zoals paardrijden, vissen, roeien en wandelen. In de winter kunt u hier cross country skiën of maak eens een rit met de hondenslee of sneeuwscooter. Vraag in het hotel naar de mogelijkheden.


​Het Clearwater Lodge hotel ligt op circa 8 kilometer rijden van het Wells Gray Provincial Park en circa 9 kilometer van North Thompson River Provincial Park. 


Telefoon

Telefoon

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

Kitchenette

Kitchenette

Bubbelbad

Bubbelbad

overdekt zwembad

Binnenbad

Restaurant

Restaurant

Wells Gray Provincial Park

In het Wells Gray Provincial Park vindt u een grote diversiteit aan natuur, zoals gletsjers, hoge bergen, weides, meren, riviervalleien en vele watervallen. Naast, Dawson Falls is Helmcken Falls één van de bekendste en deze kunt u makkelijk bereiken. Door deze gevarieerdheid bevinden zich hier ook vele soorten dieren, zoals wolven, sneeuwgeiten, bevers, marmotten, elanden en de zwarte beer. Dus houdt uw ogen open. Voor outdoor activiteiten, zoals vissen, mountainbiken en wandelen kunt u hier ook perfect terecht.

North Thompson River Provincial Park

Het North Thompson River Provincial Park ligt vlakbij Clearwater. Dit park is ideaal om te gaan wandelen, vissen, fietsen of verken de rivier met een kano of een kayak. Vroeger leefden hier de Native Canadian. Als u hier in geïnteresseerd bent, breng dan een bezoek aan één van de archeologische sites. Vanaf 1 mei tot 30 september is het park geopend en dan is het mogelijk om hier te kamperen.