Courtyard by Marriott Washington, DC / US Capitol

Het Courtyard Washington, DC / US Capitol hotel bevindt zich bij het NoMa metro station, op 1 halte van Union Station, van waar u makkelijk toegang heeft tot het Smithsonian en National Mall. Het hotel is van alle gemakken voorzien waaronder een binnenzwembad, fitnessruimte en een bistro. 

Comfortabele kamers

De kamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien.
Roomservice is op bepaalde tijden ook mogelijk.

Binnenzwembad en fitnessruimte

In het binnenzwembad en de fitnessruimte kunt uw dag sportief beginnen.

Bistro

Voor uw ontbijt en diner kunt u terecht in de bistro. Starbucks® koffie is hier ook verkrijgbaar. Op de 1e verdieping bevindt zicht een restaurant waar sandwiches in Europese stijl worden geserveerd. 


Het hotel ligt vlakbij het historische Howard University en 1 halte van Union Station. Op circa 1 mijl bevindt zich het National Postal Museum, US Capitol, China Town en op circa 2 mijl het Witte Huis.  


Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Strijkijzer

Strijkijzer

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

overdekt zwembad

Binnenbad

Restaurant

Restaurant

Het hotel biedt Valet-parking voor ca. $38 per dag, voor oversize huurauto's kost het ca. $45 per dag (wijzigingen voorbehouden).

Het NoMa-Gallaudet metro station ligt op circa 5 minuten lopen van het hotel.

Het Smithsonian

Eén van de bekendste musea is het Smithsonian (ook bekend van de tv-serie Bones). Het Smithsonian bestaat uit 19 verschillende musea, zoals o.a. National Air and Space Museum en National Museum of American History. De meeste musea zijn gratis te bezoeken.

Het Capitool

In het Capitool zetelt het Congres, bestaande uit het Senaat en het Huis van Afgevaardigden. Het klassieke gebouw heeft een enorme afmeting en de koepel is maar liefst 57 meter hoog. Vanuit het Capitol Visitor Centre kunt u deelnemen aan een rondleiding.