Hilton Garden Inn Portland Downtown Waterfront

Het Hilton Garden Inn Portland Downtown Waterfront hotel ligt aan de waterkant en bevindt zich op loopafstand van het Historic Old Port District met zijn winkels, kunst gallerijen en winkels. Tegenover het hotel bevindt zich de Casco Bay Ferry Terminal. 

Het hotel beschikt onder andere over een binnenzwembad, bar, receptie en een restaurant. Ook er is een winkeltje aanwezig met snacks en kant-en-klare maatlijden. 

Kamer

​De kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals onder andere een televisie, koffiezetapparaat, magnetron en een koelkast. Sommige kamers kijken uit over Casco Bay. 

Roomservice is op bepaalde tijden ook mogelijk.

Restaurant

​In het restaurant kunt u ontbijten en dineren. De bar is alleen in de avond geopend. 

Binnenzwembad

​In het binnenzwembad kunt u zwemmen of even heerlijk relaxen.


​Het Hilton Garden Inn Portland Downtown Waterfront bevindt zich aan de waterkant, op loopafstand van het Historic Old Port District en op circa 18 minuten rijden van de vuurtoren Portland Head Light.


Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Strijkijzer

Strijkijzer

Magnetron

Magnetron

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

Bar

Bar

Cadeauwinkel

Cadeauwinkel

overdekt zwembad

Binnenbad

Restaurant

Restaurant

​U kunt bij het hotel parkeren tegen betaling. 

Portland Head Light

Portland Head Light ligt in Cape Elizabeth en bevindt zich op circa 18 minuten rijden van Portland. Deze vuurtoren is gebouwd in 1791 en is daarmee de oudste vuurtoren in Maine. In de woning bij de vuurtoren is het Museum at Portland Head Light gevestigd en dit museum is geopend van Memorial Day t/m 31 oktober. De rest van het jaar zijn ze in het weekend geopend, behalve in de maanden januari, februari, maart en tot en met midden april. Het Portland Head Light is onderdeel van Fort Williams.