Crowne Plaza River Oaks Houston

Het Crowne Plaza River Oaks hotel is centraal gelegen in downtown Houston. Vanuit het hotel bereikt u snel het winkelgebied, restaurants, show’s en diverse bezienswaardigheden in Houston. Bezoekt u bijvoorbeeld het Houston Museum of Natural Science, de Houston Zoo of het Museum of Fine Art.
Het hotel is modern ingericht en beschikt onder andere over een fitnesscentrum en een gift shop. Het Reeds Restaurant serveert Amerikaanse gerechten en in de hotelbar kunt u met een drankje rustig nagenieten van de dag. 


Voorbeeld kamer Crowne Plaza River Oaks Houston

Moderne kamers

De comfortabele kamers zijn onder andere voorzien van bedden met Tempur-Pedic® matrassen, een televisie, WiFi, MP3 speler, koffiezetapparaat, magnetron en een koelkast. 

Badkamer Crowne Plaza River Oaks Houston

Badkamer

In de badkamer kunt u gebruik maken van een föhn en toiletartikelen. ​

Buitenzwembad Crowne Plaza River Oaks Houston

Buitenzwembad

In het buitenzwembad kunt u na een lange dag lekker ontspannen. 


Het Crowne Plaza River Oaks ligt tussen de Galleria Mall en downtown. Op circa 10 minuten rijden bevindt zich het Houston Museum of Natural Science en het Houston Space Center ligt aan de rand van Houston op circa 45 minuten rijden. 


Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Magnetron

Magnetron

Telefoon

Telefoon

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Geluiddichte kamers zijn doorgaans prettig als een hotel gelegen is aan een snelweg of een luchthaven of in de binnenstad. Ook binnen een gebouw kan geluidsoverlast nachtrust verstorend zijn.

Geluiddichte kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

Space Center Houston

Vanuit het Houston Space Center worden de bemande ruimtevluchten geleid. Er is een bezoekerscentrum in het complex waar u o.a. een bezoek kunt brengen aan: het Space Center Theater, Blast Off Theater, NASA Tram Tour, Astronaut Gallery en Starship Gallery. Er worden ook rondleidingen gegeven.

Bayou Bend

Bayou Bend is een koloniale villa die is voorzien van 4800 voorwerpen die dateren vanaf de koloniale tijd tot deze eeuw. Het museum is het hele jaar open behalve op maandag en zondags alleen in de middag.

Houston Museum of Natural Science

In het populaire Houston Museum of Natural Science bevinden zich naast de tentoonstellingen over de ruimte, de cultuur van Native Americans en Texas wildlife ook het Burke Baker Planetarium, Cockrell Butterfly Center en het Wortham Giant Screen Theater.