SFO Airport Hotel, El Rancho Inn, BW Signature Collection - Millbrae / San Francisco

Het hotel ligt in een buitenwijk ten zuiden van San Francisco. Het ligt vlak bij de luchthaven en het metrostation van Millbrae met treinverbindingen naar het centrum. Doordat de parkeerkosten aanzienlijk lager liggen dan in het centrum is dit een goed alternatief als uitvalsbasis voor een bezoek aan San Francisco. 


Hotelkamers

De kamers zijn ruim en de stijl van het hotel is doorgetrokken in de inrichting. Indien gewenst is een koelkast op aanvraag.

Terrace Cafe

In het Terrace Cafe kunt u in een sfeervolle ambiance dineren. Of kies voor een diner op het buitenterras bij het zwembad.

Hotel

Het hotel biedt voor uw ontspanning een terras met ligbedden, buitenzwembad en een whirlpool.


Het El Rancho Inn, BW Signature Collection hotel ligt in de buitenwijk Millbrae ten zuiden van San Francisco, op slechts 3,5 kilometer van San Francisco Airport. Het metrostation Millbrae met treinverbindingen naar het centrum ligt op circa 20 minuten lopen van het hotel.


Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Telefoon

Telefoon

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Er is een eenvoudig ontbijt bij de overnachting inbegrepen.

Ontbijt inclusief

Er is een gratis eenvoudig ontbijt bij de overnachting inbegrepen

Het hotel biedt een shuttle-service naar de luchthaven. 

Op circa 1 kilometer van het hotel ligt het metrostation. 


Alcatraz

Alcatraz

Wanneer u in San Francisco bent moet u zeker een bezoek brengen aan Alcatraz Island. In deze gevangenis hebben meer dan 1500 mensen gevangenen gezeten. Eén van de bekendste gevangene was Al Capone, ca. 4 jaar verbleef hij op Alcatraz. U kunt vanaf Pier 41 een rondvaart naar Alactraz maken, een gids vertelt u over de bijzonderheden van deze beruchte gevangenis. Indien u Alcatraz wenst te bezoeken, raden wij u aan om ruim voor vertrek uw tour te boeken.

Golden Gate Bridge

Golden Gate Bridge De Golden Gate Bridge is 2737 meter lang en 67 meter hoog en werd in 1937 geopend. Destijds was dit de langste hangbrug ter wereld. Elke dag rijden veel mensen over de Golden Gate Bridge, er wordt alleen maar tol geheven naar San Francisco toe. Tevens is het mogelijk om deze brug lopend te betreden, tijdens uw wandeling kan het zijn dat u de brug voelt bewegen.

Fisherman’s Wharf

Fisherman’s Wharf is gebouwd in 1846 voor de schepen die hun goederen kwamen afleveren. Allerlei soorten vis werden er verhandeld. Tegenwoordig komen er veel toeristen naar Fisherman’s Wharf om de winkels te bezoeken of om lekker te eten in een van de vele restaurantjes. Vanaf Fisherman's Wharf ziet u Alcatraz liggen.