Sandman Calgary City Centre

​Het Sandman Calgary City Centre ligt in het centrum van Calgary, circa 15 minuten van 17th Avenue waar u een uitgebreid aanbod aan winkels en restaurants vindt. Het Stampede Park bereikt u vanuit het hotel in minder dan 10 minuten.

Het hotel beschikt onder andere over een binnenzwembad, whirlpool en een fitnesscenter. Tevens is Moxie’s Grill & Bar in het hotel gevestigd. Uw kamer

De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. ​

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een binnenzwembad, whirlpool en een fitnesscentrum.​


​Het hotel ligt ca. 1,5 km van de Calgary Tower. Het openbaar vervoersysteem ligt op een steenworp afstand van het hotel.


Telefoon

Telefoon

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

overdekt zwembad

Binnenbad

Restaurant

Restaurant

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Geldautomaat

Geldautomaat

Lift

Lift

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

Roomservice

Roomservice

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

​U kunt parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het hotel. De parkeerkosten bedragen ca. CAD 24 per dag, excl. tax.

Calgary

Calgary ligt circa 128 kilometer van Banff. In deze stad vindt u vele restaurants, leuke winkels, nachtclubs, restaurants, mooie uitzichten waar je maar kijkt en natuurlijk veel historie. Brengt u eens een bezoek aan Calgary Zoo (waar u de Botanical Gardens en het Prehistoric Park vindt), Glenbow Museum, Calgary Science Centre, Calgary Tower, Canada Olympic Park (1988 werden hier de Olympische Spelen gehouden) en de The Calgary Stampede. Tevens kunt u wandelen , fietsen en joggen langs de rivieren en golfen.