The Bayside Resort, Ascend Hotel Collection - Parksville

​Het Bayside Resort ligt in de buurt van het strand in Parksville, dicht bij Paradise Fun Park. Het hotel kijkt uit over de baai van Parksville en beschikt onder andere over een outdoor tennisbaan, een verwarmd buitenzwembad en een healthclub/spa. 

Dineren kunt u in het casual restaurant met uitzicht over het water en in the Upper Deck Pub kunt u terecht voor een drankje.


Uw kamer

De kamer is ruim en van alle gemakken voorzien. Tevens beschikt de kamer over een balkon zodat u optimaal van de mooie omgeving kunt genieten. 

Faciliteiten

Het Bayside Resort heeft voor uw ontspanning een zwembad en whirlpool. Indien u graag sportief bezig bent, dan kunt u ook gebruik maken van de uitgebreide fitnessruimte en squashbanen.​

Eten en drinken

In de Bayside Bistro & Lounge kunt u genieten van gerechten uit de streek en een uitgebreide wijnkaart. Bij mooi weer kunt u dineren op de patio met uitzicht op het water. Voor een drankje bezoekt u de Upper Deck Sports Bar & Grill. Hier kunt u tevens sportprogramma's kijken, darten en poolen. 


​Het Bayside Resort ligt aan een baai,  ca 1 km van het strand van Parksville. 


Telefoon

Telefoon

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

Bar

Bar

overdekt zwembad

Binnenbad

Restaurant

Restaurant

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

Roomservice

Roomservice

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Rathtrevor Beach Provincial Park

Het Rathtrevor Beach Provincial Park is een prachtig natuurgebied met een 1 kilometer lang zandstrand. Het gebied leent zich bij uitstek voor mooie wandelingen of een rustig moment op het strand. Het gebied is erg in trek bij zeevogels en in februari, maart en april strijken hier de rotganzen neer.