Best Western
Gold Rush Inn

​Dit rustieke hotel ligt in het centrum van Whitehorse, op één blok van de historische plek van de SS Klondike en van het Old Log Church Yukon Museum. Het hotel beschikt over een eigen salon en een fitnessruimte.

De in het hotel gevestigde Gold Pan Saloon is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant serveert steaks en beschikt over een volledige bar.

Naast de lobby is het zakencentrum en er is ook een geldautomaat. Wasfaciliteiten zijn 24 uur per dag beschikbaar.

De hotelkamers

​De comfortabele kamers van het Best Western Gold Rush Inn hebben een ruime en moderne inrichting. Ze beschikken allen over alle standaard voorzieningen. 

De privé badkamers

​Alle kamers van het hotel beschikken over een eigen badkamer. De badkamers zijn uitgerust met een bad/douche combinatie en een haardroger. Daarnaast biedt het hotel de gasten gratis toilet artikelen aan.

Eten en drinken

​De in het hotel gevestigde Gold Pan Saloon is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Happy hour is voorzien. Het restaurant serveert steaks en beschikt over een volledige bar.


​Het Best Western Gold Rush Inn biedt een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven van Whitehorse, op 6 kilometer van het hotel. De Mountain View Golf Course ligt op 9 kilometer afstand.


Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Strijkijzer

Strijkijzer

Telefoon

Telefoon

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Conferentieruimte

Conferentieruimte

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Groene/Duurzame accommodatie
Deze accommodatie is gecertificeerd door het Green Key Eco-Rating Program, een programma dat de impact van een accommodatie op een of meer van de volgende gebieden meet: milieu, gemeenschap, cultureel erfgoed, lokale economie.