Ucluelet en Vancouver
Deluxe

9 daagse combireis

 • Vancouver skyline
  Vancouver skyline
 • Vancouver Island
  Vancouver Island
 • Ucluelet kust
  Ucluelet kust

Luxe combinatie van stad en natuur

Tijdens deze mooie combireis wisselt u de prachtige stad Vancouver af met de mooie natuur rond Ucluelet. U verblijft in luxe viersterrenhotels op goede locaties. Vancouver biedt tal van bezienswaardigheden en in Ucluelet kunt u leuke excursies boeken en een bezoek brengen aan o.a. het Pacific Rim National Park.​

Prijs op aanvraag

Vancouver

Vancouver wordt ook wel ‘de Schone aan de Pacific’ genoemd en ligt aan de Grote Oceaan. Het heeft een gematigd klimaat of mediteraan klimaat, hierdoor is Vancouver een van de steden in Canada met de mildste winters. Vancouver behoort jaarlijks ook tot de top vijf bestemmingen meest leefbare steden ter wereld.

Vancouver is een interessante toeristische bestemming dit vanwege de vele culturele mogelijkheden zoals Canada Place, Granville Island, Vancouver Art Gallery deze heeft een permanente collectie van ongeveer 10.000 kunstobjecten. U kunt ook naar het scheepvaartmuseum Vancouver Maritieme Museum, hier vindt u als hoogtepunt een arctisch ontdekkingsschip. Ook in Stanley Park kunt u wandelen, fietsen of naar het aquarium en ook de Capilano Suspension Bridge ligt op slechts 15 minuten rijden. Op slechts een korte afstand vindt u de bergen waar u ook kunt skiën. In 2010 werden hier in samenwerking met Whistler de Olympische Winterspelen gehouden, op deze pistes kunt u ook tegenwoordig nog steeds skiën!

Grote filmproductie studio's in Vancouver en Burnaby hebben de stad een belangrijke inkomstenbron gebracht, het wordt tegenwoordig ook wel ‘’Hollywood North’’ genoemd. In september wordt gedurende twee weken het Vancouver International Film Festival gehouden. Tijdens dit festival worden meer dan 350 films getoond en het is dan ook een van de grote filmfestivals van Noord-Amerika. 

Dag 1 en 2 Vancouver

Vancouver is een prachtige stad om de reis te beginnen. Er is ontzettend veel te beleven en te zien. Brengt u zeker een bezoek aan Chinatown, Stanley Park, Harbour Centre, Vancouver Aquarium, VanDusen Botanical Garden, Granville Island en de UBC Botanical Garden and Greenheart Canopy Walkway. U verblijft 2 nachten in Vancouver.

Dag 3, 4 en 5 Ucluelet
ca.257 km incl. Ferry overtocht

Na uw verblijf in Vancouver vaart u met de ferry vanaf Horseshoe Bay naar Nanaimo, Vancouver Island, waarna u met de huurauto naar uw prachtige viersterren hotel in Ucluelet rijdt. Hier zult u zich geen moment vervelen. In Ucluelet kunt u uitwaaien aan het strand, heerlijk uit eten of u een bezoek brengen aan het Pacific Rim National Park, Wild Pacific Trail of het West Coast Trail. Doordat Ucluelet door veel natuur wordt omringd en er veel wilde dieren, zoals beren, te vinden zijn, kunt u vaak alleen excursies plannen onder begeleiding van een gids. U verblijft 3 nachten in Ucluelet.

Dag 6 en 7 Vancouver
ca.257 km incl. Ferry overtocht

Vanaf  Ucluelet rijdt u naar Nanaimo waar u met de Ferry terugvaart naar Horseshoe Bay. U sluit uw reis af met nog een paar dagen in Vancouver voordat u weer terugvliegt naar huis.


Let op: Door onvoorziene (weers-)omstandigheden kunnen wegen door en in de nabijheid van Nationale Parken gedeeltelijk en/of geheel afgesloten zijn. Het is raadzaam om u ter plaatse, voor uw bezoek aan de parken, goed te laten informeren over de meest actuele condities.

Hotels in deze reis

(Basispakket)1e en 2e overnachting


Coast Coal Harbour hotel Vancouver (2 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 6416 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8.8 / 10    

​Een prachtig hotel gelegen aan de binnenstad van Vancouver!

Meer over Coast Coal Harbour hotel Vancouver

3e tot en met 5e overnachting


Black Rock Oceanfront Resort Ucluelet (3 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 1688 reviewers gewaardeerd met het cijfer 9 / 10    

Het ​Black Rock Oceanfront resort is een bijzonder goed gewaardeerd hotel op een toplocatie aan het water. 

Meer over Black Rock Oceanfront Resort Ucluelet
Black Rock Oceanfront Resort Ucluelet restaurant
Black Rock Oceanfront Resort Ucluelet restaurant
Black Rock Oceanfront Resort Ucluelet
Black Rock Oceanfront Resort Ucluelet

6e en 7e overnachting


Coast Coal Harbour hotel Vancouver (2 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 6416 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8.8 / 10    

​Een prachtig hotel gelegen aan de binnenstad van Vancouver!

Meer over Coast Coal Harbour hotel Vancouver
 • Hawaii Reizen
 • West USA westkust
 • Florida Reizen
 • Zuidstaten USA
 • oostkust USA reizen
 • Canada Reizen
 • vliegtickets zonder boekingskosten